Овен Трудно ще се подчинявате на нареждания и то не

...
Овен Трудно ще се подчинявате на нареждания и то не
Коментари Харесай

Вижте какво вещаят звездите за 12 юни

Овен
Трудно ще се подчинявате на нареждания и то освен заради горделивост, а по-скоро, с цел да не поддържате несправедливостта. Важното е да следвате истината и да не вършиме взаимни отстъпки с нея.
Телец
Поемете своя дял от отговорността, само че не вършете работата на другите. Имайте благосклонност и към себе си, уважавайте се, тогава ще видите, че и резултатите са разнообразни.
Близнаци
Днес просто е грехота да се претоварвате с работа, както е споделил Стив Джобс - не е нужно да се работи доста, а да се работи с главата. Така че включете на цялостни обороти мисълта и интуицията си.
Рак
Важно е да чувате другите, а това си е много сложна задача. В свят, в който човек няма по какъв начин да работи самичък, е доста значимо да чува и да схваща тези, с които си партнира. Затова - слушайте, без да оценявате.
Лъв
Ще ви се наложи да се справяте с куп дребни и досадни домашни задания. Денят е подобаващ за ремонт на домашен уреди, само че също и за подготовка за изпити. Бъдете умерени в храненето.
Дева
Не се хвърляйте на доста работи едновременно, тъй като и без друго нещата ще стават по-трудно от упованията. Отделете повече време за обичания човек.
Везни
Днес елементарно ще се дразните и мъчно ще се успокоявате. Използвайте деня, с цел да разчистите ненужните неща и да сложите ред в нужните. И не се разсейвате с по-приятни занимания.
Скорпион
Денят ще ви предложи най-разнообразни неща. Ще усетите позитивното отношение на хората, въпреки че вечерта са вероятни някои спорове по най-невероятни мотиви.
Стрелец
Около вас всичко ще се движи със шеметна експедитивност, като че ли сте на панаир. Светът ще ви наподобява пъстър и малко вманиачен, само че пък значимото е, че усетите усета на свободата, на онази, която е вътре във вас и постоянно я контролирате да не се демонстрира.
Козирог
Малко непостоянни ще сте в настроенията си през днешния ден, само че в случай че следвате поривите си, можете в действителност да постигнете огромни резултати. Просто не изпадайте в непотребни детайлности.
Водолей
Сутринта ще е много мързелива, само че по тази причина пък извънредно вдъхновяваща. Следобедът е време и да послушате себе си, само че и да свършите значимите неща. Първо обаче ще би трябвало да ги формулирате. Фокусирайте се!
Риби
Малко чудноват ден, само че пък носещ някакви странни интуиции. Опитайте да извършите организацията за седмицата преди обяд, тъй като по-късно всичко ще е много по-неясно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР