Овен - Този вторник бъдете себе си. Най-доброто от себе

...
Овен - Този вторник бъдете себе си. Най-доброто от себе
Коментари Харесай

Сбъднати мечти за две зодии, неочаквани приходи за трета

Овен - Този вторник бъдете себе си. Най-доброто от себе си. За момент забравете за паниките и ще видите по какъв начин слънцето ще изгрее, макар облаците и дъжда на открито.

Телец- През този ден може да чуете лъжа за себе си. Целта на отсрещната страна е да ви провокира. Не ѝ доставяйте това наслаждение и подминете с безмълвно достолепие.

Близнаци- Денят ще ви завари в положително въодушевление, което ще се изпарява бързо с напредването на часовете. Не позволявайте това да се случи.

Рак- Днес ще получите непредвиден доход. Ако сумата не е толкоз забележителна я похарчете за свое персонално наслаждение.

Лъв -Денят ще ви затрупа със задания, коя от коя по-приятни. Бъдете сигурни, че няма да може да съумеете и с половината от тях. Поставете си реалистични цели.

Дева -Днес ще получите хвалба и самопризнание от значим човек. Тук нещата не свършват и сред вас може да се роди същинска приказка.

Везни -Този вторник бъдете сигурни, че фантазиите ви ще станат действителност. Вярата ви в това е половината от успеха ви.

Скорпион -Този вторник бъдете повече от уверени в правотата си. Това обаче не значи, че би трябвало да забравите за причините.

Стрелец -Сега е време за учене. Дори да сте приключили от дълго време, помислете с какво бихте могли да попълните знанията си.

Козирог През този ден не поемайте опасности. Много е значимо да сте наясно с ресурсите, с които разполагате и да не ги надвишавате.

Водолей- Този вторник се погледнете в огледалото с най-хубави пожелания към себе си. Нужно е да намалите самокритиката, с цел да се почувствате по-добре.

Риби- Този вторник се пригответе за премеждие. Приемете всичко за игра, с цел да бъде предизвикването по-приятно и ненатоварващо.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР