Овен Този понеделник започва с приятни емоции за вас. Бъдете

...
Овен Този понеделник започва с приятни емоции за вас. Бъдете
Коментари Харесай

Три зодии удрят десетката, останалите да внимават



Овен

Този понеделник стартира с приятни страсти за вас. Бъдете отворени към непознатото мнение, изключително в случай че с позитивни дълготрайни вероятности.

Телец

Денят ще е извънредно сполучлив за вашите планове, свързани с най-смелите ви инициативи. Сега всичко ще е на ваша страна, тъй че не се отхвърляйте и за момент.

Близнаци

Очаква ви доста прочувствен ден. Още началото на деня ви чака изненада, за която не сте и мечтали, че може да ви се случи.

Рак

Денят ще е кондензиран откъм осъзнаване за живота ви. Емоциите ще ви преизпълват, само че в този случай обстановката ще ви донесе доста изгоди.

Лъв

Денят ще е подобаващ за ваши дейности, които желаете да извършите изцяло независимо. Сега сте волна птица. Малцина могат да се похвалят с вашата независимост.

Дева

Денят ще е изпълнен с усеща, които ще би трябвало да трансформирате в своя изгода. Изживейте страстите си, тъй като скоро ще би трябвало да бъдете по-умерени.

Везни

Денят ще е сполучлив за действия, свързани с почистване и изхвърляне на непотребното. Не проявявайте непотребна прочувственост.

Скорпион

Денят ще е сполучлив за връзките ви с нежния пол. Не проявявайте непотребна упоритост в общуването.

Стрелец

Денят ще изобилства от хрумвания. Запишете всяка от тях. Ще са ви нужни във времето и няма да може да си спомните всички детайлности.

Козирог

Денят е подобаващ за интелектуална активност. Ще съумеете да постигнете баланс и в възприятията, което ще ви приближи до цялостната естетика.

Водолей

Денят ще ви даде голям брой богатства. Едва ще ви стигне времето да се насладите на всички триумфи, които ви чакат в работата и в любовта.

Риби

Очаква ви любовен понеделник. При някои се получава по този начин. Използвайте вдъхновението, с цел да блеснете в работата.

От аctualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР