Овен Този понеделник ще ви дари с моменти на лично

...
Овен Този понеделник ще ви дари с моменти на лично
Коментари Харесай

Успехи за рогатите, ново начало за Стрелците

Овен

Този понеделник ще ви подари с моменти на персонално благополучие и споделеност. Това ще е един от тези дни, към който като се връщате ще ви дава сили и вяра през годините.

Телец

Тъй като ще сте извънредно бодри доста от нещата, с които ще се заемете през днешния ден ще бъдат доведени до край. Рискувате обаче да вземете предварителни решения, които в бъдеще може да се нуждаят от преразглеждане.

Близнаци

През този ден няма да имате опция да контролирате нещата. Когато страстите във вас се уталожат ще може да извършите съответните заключения. Най-важното обаче е да бъдете подготвени за същински промени.

Рак 

Това е ден, в който би трябвало да действате рационално и без непотребни страсти. Със сигурност ще има миг, в който ще може да изразите и тях, само че не и през днешния ден.

Лъв

Този понеделник е доста значимо да си наложите да сте в положително въодушевление.  Ако не ви идва от вътрешната страна прибегнете до помощта на обичаната ви ария или се обадете на другар.

Дева

През този ден рискувате да пропуснете момента, в който да спрете. Най-добре прекъснете играта овреме. Опитайте се да се успокоите и да си визиите, че сте на мястото на другия.

Везни

Този ден може да ви донесе повече моменти от предишното, от колкото желаете да си спомните. Каквото и да се сетите то е част от вашия живот и няма защо да съжалявате изключително в случай че сте си взели поука.

Скорпион

Още сутринта ще получите забавна информация. Дадена неточност може да се трансформира в забавно събитие, което да повлече след себе си други. Мислете на първо място за себе си и бъдете внимателни.

Стрелец

Очаква ви ново начало. Разделили сте се с някои фантазии, само че дано това не ви натъжава прекомерно. Имате потребност от отмора и успокоение. Вземете си отпуска.

Козирог

Този понеделник Съдбата ще се погрижи да имате задоволително провокации, с цел да не ви е скучно. Не се съмнявайте в качествата си. Дори да не сте се подготвили – импровизирайте.

Водолей

Този понеделник изведете на напред във времето грижата за духа, само че и за тялото. Опитайте се това да стане първият ден, в който имате време за утринна гимнастика. Направете всичко допустимо, с цел да го превърнете в табиет.

Риби

През този ден е добре погледът ви да е ориентиран към вас. Желанията, които напират не могат да чакат повече. Обсъдете проектите си с колегата ви, с цел да няма неприятни изненади.

Източник: actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР