Овен Този понеделник няма да ви се налага да полагате

...
Овен Този понеделник няма да ви се налага да полагате
Коментари Харесай

Тълпи ухажват Овните, Везни дублират партньорите си

Овен

Този понеделник няма да ви се постанова да полагате никакви старания за нови запознанства. От вас ще струят такива флуиди, че противоположния пол самичък ще се " лепи ", като мухи на мед. На вас ще ви остане единствено да избирате.

Телец

Опитайте се да намерите хубостта в сивото всекидневие. Вглеждайте се в елементарните неща, само че не с цел да им намирате недостатъци, а с цел да уловите уникалността им. Преди да предприемете каквото и да било против някого се замислете по какъв начин бихте постъпили в случай че бяхте на негово място.

Близнаци

Този понеделник не си позволявайте присъединяване в хазартни игри или финансови инициативи. Пазете материалните си запаси. Ако имате потребност от пари назаем, пробвайте се да отложите покупката, с цел да се справите сами.

Рак

Подобряването на личното ви въодушевление ще помогне за стопляне на връзките ви с вашата половинка. Заемете се със здравето и формата ви и започнете курсове по йога или се абонирайте за фитнес клуб.

Лъв

Този понеделник на хоризонта ще сте появи ваш остарял познайник, с който сте имали сантиментални връзки, а вие сте се отнесли правилно към него/нея. Сега стореното от вас положително ще се завърне назад към вас. Не си мислете, обаче, че може да върнете предишното.

Дева

Ако ви се прииска да вършиме нещо, обвързвано с изкуство, даже да не сте се занимавали с него преди, не се тормозете да опитате. Възможно е даже новото ви занятие да ви донесе прилични приходи.

Везни

Мнозина от представителите на знака ще бъдат изправени пред предизвикването да бъдат с повече от един сътрудник по едно и също време. Тази обстановка ще се подреди по този начин поради дефицита от страсти и някои от вас ще предпочетат заблудата, в сравнение с конфликта с истината.

Скорпион

Този понеделник ще разберете, че решаването на проблеми по кротичък път е доста по-лесно. Изхвърлете от главата си отрицателните страсти, които в последна сметка ще се изпарят от единствено себе си, а вие ще сте изхабили много време на вятъра.

Стрелец

Скромни дарове и не огромни разноски за обичания човек, ще ви разрешат да подобрите връзките си в фамилията. Не бъдете бъдат прекомерно спестовни, защото щедростта може да помогне за решаването на доста проблеми в живота и взаимоотношенията ви.

Козирог

Този понеделник облаците ще се разсеят, само че това, което вършиме ще продължава да бъде следено. Така че фактът, че се чувствате добре няма да значи, че не вършите неща, които не би трябвало да вършиме и че няма да ви бъде поискана сметка за тях.

Водолей

Звездите ви предизвестяват да бъдете скромни във всяко едно отношение. Не бъдете високомерни, не си позволявайте да манипулирате и употребявате хората за постигането на вашите цели.

Риби

Този понеделник ще намерите общ език с по-голямата част от екипа и ще се разберете с началниците. Въодушевлението, от което сте обхванати ще ви помогне да решите доста, задания, които преди са били непостижими за вас.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР