Овен Този понеделник няма да имате пълно съгласие с околните.

...
Овен Този понеделник няма да имате пълно съгласие с околните.
Коментари Харесай

Две зодии с огромни проблеми, Телецът да внимава с парите

Овен Този понеделник няма да имате цялостно единодушие с близките. Не го превръщайте в драма, а намерете метод по какъв начин да визиите мислите, тъй че другите да ги схванат и одобряват.

Телец Този понеделник ще би трябвало да се ограничите единствено до най-необходимото. Финансовото ви положение, не е такова, че да можете да си позволите прищявки или разхищаване.

Близнаци Този понеделник не позволявайте на никого да злоупотребява с вас. Ако нямате запаси да помогнете - просто не го правете.

Рак Този понеделник се въздържайте от взимането на дефинитивни решения. Все още има прекалено много елементи, които са ви незнайни. Изчакайте да получите цялата нужна информация, с цел да можете да вземете вярното решение.

Лъв Този понеделник няма да можете да си обясните нещата, които се случват към вас, нито пък ще можете да разберете аргументите. Най-добре ще е и да не се пробвате, а да оставите събитията да се развиват сами, без ваша интервенция.

Дева Този понеделник дайте воля на въображението си и оставете мисълта ви да лети на където изиска. Запишете прозренията си.

Везни Този понеделник внимавайте, какво говорите пред хора, които не познавате изключително добре или не сте сигурни в отношението им към вас. Както добре знаете, не всички хора към са добре настроени към вас, тъй че бъдете внимателни.

Скорпион Този понеделник не би трябвало да се самозалъгвате по никакъв мотив, а в противен случай да бъдете оптимално почтени пред себе си и хората към вас. С откровеност ще постигнете доста повече, в сравнение с с дребни и даже почтени неистини.

Стрелец Този понеделник внимавайте доста за постъпките си. Може да се окаже, че прекомерно свободно се разпореждате с нещата и хората към вас. Много е евентуално на по-късен стадий да съжалявате.

Козирог Този понеделник би трябвало да се вслушвате в това, което ви приказват хората и освен да се вслушвате, а и да се опитате да чуете и неизреченото с думи. Може би някой се пробва да ви предизвести по някакъв метод.

Водолей Този понеделник главните ви проблеми ще са от финансов темперамент. Това не е нещо извънредно, само че както постоянно ще провокира неспокойствие. Не се отчайвайте ще настъпят доста по-добри времена в това отношение.

Риби Този понеделник не потъвайте прекомерно дълбоко в мислите си. Радвайте се на живота подобен, какъвто е и благодарете, че нямате по-сериозни проблеми.

Източник: Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР