Овен Този петък ще имате крещяща нужда от промяна. Като

...
Овен Този петък ще имате крещяща нужда от промяна. Като
Коментари Харесай

Рязка промяна за една зодия, друга да си пази нервите



Овен

Този петък ще имате крещяща потребност от смяна. Като се почне през прическата, местоработата, та до местоживеенето. Помислете добре преди да действате.

Телец

Поискали сте съвет, само че това което ви споделят, не ви харесва. Имате цялостното право да не приемате думите на другите, само че не забравяйте да благодарите за отделеното време.

Близнаци

Изобщо не сте виновни за всички беди, които се случват по света. Бъдете по-снизходителни към себе си и се радвайте на живота.

Рак

Днес ще ви е мъчно да разбирате близките, а и те вас. Дано не ви предстоят съществени задания за осъществяване. Ако е допустимо ги отложете за другата седмица.

Лъв

Понякога би трябвало да си вземем отмора, преди да е станало прекомерно късно. Ако не се чувствате добре не се колебайте да и тръгнете по-рано от работа.

Дева

Някой ще ви предложи комплициран въпрос за решение, който не е ваша работа. Вие, обаче не сте на изпит и не сте длъжни да оправяте ничии проблеми.

Везни

Най-важните неща за осъществяване отметнете през първата част от деня. След обяд ще сте прекомерно разсеяни и изтощени за каквато и да било работа.

Скорпион

Противопоставянето на смяната няма да направи нещата по-лесни за приемане. Това е ден, в който да деянията вашата дарба за акомодация.

Стрелец

Спокойствието и премереността ще са най-важните ви качества през този ден. Не предоставяйте на никого удоволствието да ви извади отвън нерви.

Козирог

Този петък е добре да имате малко по-критично мнение за себе си. Прекалената самонадеяност може да докара до поредност от неправилни ходове от ваша страна.

Водолей

През този ден бъдете усмихнати и общителни, каквото и да се случва. Дори когато губим би трябвало да бъдем на равнище. А отплата постоянно има.

Риби

Този петък може да бъдете измъчвани от чувството, че сте създали неточност. Прекалено сериозни сте към себе си и скоро ще се уверите във вашата справедливост.

Източник: аctualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР