Овен - Този петък не може да се каже, че

...
Овен - Този петък не може да се каже, че
Коментари Харесай

Хороскоп: Не се ядосвайте, търсете спокойствие

Овен - Този петък не може да се каже, че ще ви върви като по вода. Не се ядосвайте има и такива дни, само че те отминават. Вечерта се забавлявайте, само че спазвате границите на рационалното.

Телец - Този ден прекарайте в търсене на мира. Вечерта може да си сипете чаша вино или две, само че не повече. Умът ви би трябвало да е умерено въодушевен.

Близнаци -  Сега е време да се доверите на интуицията си. Ако ви е толкоз мъчно да се ориентирате в обстановката се обадете на най-доверения ви другар и се вслушайте в неговата.

Рак - Днес може да сте по-разсеяни от нормално. Бъдете деликатни на пътя без значение дали сте в ролята на пешеходец или на лидер на транспортно средство.

Лъв - През този ден рискувате да минавате от една прекаленост в друга. Колкото и да се борите да измененията това, няма по какъв начин да стане. Просто страстите ви са ви допълнително.

Дева - Този ден не се пришпорвайте за нищо, също така не бързайте с взимането на значимо решение. Най-добре седнете и размислете. Само от това имате потребност, само че без да се обвинявате за каквото и да било. 

Везни - Постигането на задачите през днешния ден ще зависи от вярното систематизиране на дилемите и спазването на графика. Не си мислете, че можете да извършите всичко сами. Това в действителност ще е доста мъчно. Дайте компетенции на ваши доверени хора.

Скорпион - Този петък може да се усетите неспокойни. Като се замислите няма да имате съответна причина за това. Потърсете във вътрешността в себе си, тъй като рискувате да се изпокарате с всички. 

 Стрелец - През този ден няма да ви свърта на едно място. Това ще ви накара да търсите нови и нови провокации, до момента в който в един миг не си дадете сметка, че сте се изгубили по пътя. Спрете се в точния момент.

Козирог - Предпазливостта е хубаво нещо, само че не я превръщайте в подозрителност. В противоположен случай единствено ще изнервите ситуацията в допълнение. 

Водолей - През този ден няма да може да избягате от себе си, а и не е нужно. Още в ранния следобяд ще се визиите в цялата си хубост, за какво да не изсипете всичко това едновременно.

Риби - Очаква ви забавен и значим за вас ден. Ще придобиете нещо, което ще ви даде убеденост за доста дни напред. Важното е да помислите по какъв начин да употребявате пълноценно, даденото ви от ориста.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР