Овен Този ден има голям потенциал, но единствено от вас ...

Овен Този ден има голям потенциал, но единствено от вас

Вижте какво вещаят звездите за 23 октомври

Овен
Този ден има огромен капацитет, само че само от вас зависи да го реализирате. Бъдете откровени с сътрудниците си и не се опитвайте да им отнемете персоналната територия. Поставете си постижими цели и ги следвайте праволинейно.
Телец
Сутринта свършете досадните неща, тъй като следобяд ще имате други цели. Не се отклонявайте от първичните си проекти, бъдете упорити и решителни. Опитайте се да привлечете сътрудниците си на ваша страна.
Близнаци
Преди обяд ще сте малко разконцентрирани, само че следобяд всичко ще си дойде по местата и ще сте склонни да се занимавате даже с досадни детайлности. Разчистете пространството към вас. Правилата мощно ще ви нервират, само че това не е причина да ги нарушавате.
Рак
Ще се чувствате радостни и изпълнени с енергия. Ще имате предпочитание за завършения и забавления. Всичко ще се случва като на смешка, само че пък резултатите ще са в действителност невероятни.
Лъв
Днешният ден може да сложи прекомерно огромни условия към вас. Денят е подобаващ за посещаване на ортодонт и за пластични интервенции (въпреки, че персонално аз не ви го препоръчвам).
Дева
Игнорирайте всяко външно въздействие в персоналния ви живот, само че вежливо, без да проявявате неучтивост. Днес са допустими парични изгуби, тъй че бъдете деликатни.
Везни
Денят е подобаващ за всевъзможни смени. Ако не можете да измислите нищо забавно (което не ми се вярва), променете прическата си. Концентрирайте се за осъществяване на най-съкровените си фантазии.
Скорпион
В сегашния миг нещата несъмнено не са напълно във ваша изгода, само че това не значи, че би трябвало да се отчайвате. Вие сте борбени персони, белким ще позволите дребни неразбории да ви утежнят живота.
Стрелец
Ден на насладата. Ще ви засвидетелстват толкоз доста любов, че напряко ще ви объркан. Бъдете повече измежду другари. Ако пък ви се постанови да работите, дано да е в екип, по този начин ще свършите работата най-добре.
Козирог
Денят е положителен за реализиране на проекти. Днес ще сте съсредоточени и задълбочени, а това несъмнено ще ви извади в първите редици.
Водолей
Преди обяд ще сте малко по-неорганизирани, само че следобеда би трябвало да действате целеустремено и безотказно. Имате доста положителни шансове да реализирате задачите си. Решавайте и действайте бързо.
Риби
Сутринта ще сте малко обезпокоени по какъв начин тъкмо би трябвало да действате и ще се самоизмъчвате от измислени проблеми. Следобедът ще е доста по-ведър и мислите ви автоматизирано ще станат по-мащабни, а с сходно въодушевление всичко става по-лесно.

Източник: bulnews.bg