Овен Това е ден за борба. Със самите вас. Сбогувайте

...
Овен Това е ден за борба. Със самите вас. Сбогувайте
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 4 май

Овен
Това е ден за битка. Със самите вас. Сбогувайте се с тези неща, които ви дърпат обратно и ви бавят по пътя напред.
Телец
Това е ден за хубост. Успешни ще са всички покупки, които ще допринесат за подобряването на външния ви тип. Същото се отнася и за закупуването на аксесоари за домашния ви интериор.
Близнаци
Това е ден за шерване. Бъдете открити с вашите близки и другари. Взаимността ще ви даде ентусиазъм за действия, в които не сте се осмелявали да се деянията досега.
Рак
Това е ден за самоконтрол. Ако сте се решили на твърди стъпки, ориентирани към здравословното хранене, не се подавайте на изкушенията. Лятото чука на вратата.
Лъв
Това е ден за отмора. Превърнете петъчния ден в предпочивен. Дори единствено намаляването на темпото ще ви помогне да разтоварите огромна част от напрежението.
Дева
Това е ден за нови другарства. Не пропускайте да излезете в петъчната вечер. Очакват ви нови запознанства, които ще разнообразят всекидневието ви.
Везни
Това е ден за споделеност. Каквото и да вършиме през днешния ден – правете го с обичан човек. Денят ще е от запаметяващите се, а резултатите от направеното ще ви носят изгода дълго време.
Скорпион
Това е ден за самочувствие. Поставете на масата всичките ви достижения и внимавайте да не забравите някое от тях. Имате доста аргументи да се гордеет със себе си.
Стрелец
Това е ден за посрещане на посетители. Обадете се на ваши другари и направете едно незабравимо празненство. Сега е ваш ред да посрещате посетители.
Козирог
Това е ден за битка. Имате някои терзания, които е добре да обсъдите с колегата ви. Не правете взаимни отстъпки със желанията ви, тъй като няма да издържите дълго без това, което желаете.
Водолей
Това е ден за самопризнание. Няма нищо неприятно в това да признаете ваши неточности. Подобна постъпка ще способства за повишение на престижа ви.
Риби
Това е ден за разтоварване. Опитайте се да не мислите за рутинните неща от всекидневието ви. Направете си разходка измежду природата и се наслаждавайте на гледката без да мислите за паниките си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР