Овен Това е ден, в който умереността ще е най-добрият

...
Овен Това е ден, в който умереността ще е най-добрият
Коментари Харесай

2 зодии пируват! Скорпионът да не взима решения

Овен

Това е ден, в който умереността ще е най-хубавият ви другар. Не прекалявайте с нищо - нито с удоволствията, нито с прекомерната дисциплинираност.

Телец

Това е ден за навестяване на невероятни места. Посетете концерт с музика, която не сте слушали до в този момент. Просто направете нещо друго.

Близнаци

Днес е доста евентуално да се наложи да се разделите с нещо. Не тъгувайте, скоро ще разберете, че сте се отървали от скучен товар.

Рак

Това е ден на изненади. Загубен късмет ще изгрее още веднъж на хоризонта. Добър знак за това, че не трябва да се отчайвате.

Лъв

Това е ден, в който може да получите доста неща. Каквото и да извършите ще бъде в големи количества, тъй че - действайте.

Дева

Това е ден, в който би трябвало да внимавате да не изгубите нещо. В същото време моментът е добър за изхвърляне на непотребни неща.

Везни

Днес е добре да сдържате страстите си. Силните ви усеща по-скоро ще ви объркат, в сравнение с ще ви разтоварят.

Скорпион

Това не е ден за взимане на значими решения, дори най-добре - на никакви. Посветете се на фантазията си, само че без да ѝ давате публичност към този момент.

Стрелец

Днес е доста значимо да сте крепко стъпили на земята. Плановете и фантазиите оставете за различен ден.

Козирог

През този ден ще може да разрешавате елементарно комплицирани обстановки с помощта на вашето креативно въображение. Сега е моментът за ексцентрични хрумвания.

Водолей

Всичко шантаво, което ви хрумне през днешния ден го запазете за себе си. Ако го споделите в този момент може да срещнете съществено недоумение - не си го причинявайте.

Риби

През този ден е добре да прибегнете до опрощение, в случай че сте се провинили някъде. Опитайте се да не повтаряте повече сходни неточности.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР