Овен Това е ден, в който трябва да внимавате да

...
Овен Това е ден, в който трябва да внимавате да
Коментари Харесай

Четири зодии сбъдват мечтите си днес

Овен

Това е ден, в който би трябвало да внимавате да не претърпите някакви загуби. Пазете движимостите си и не излизайте с огромна сума пари от у дома.

Телец

Това е ден, в който ще се извърши ваша фантазия. Рядко в живота се случва човек да получи толкоз доста в един-единствен ден.

Близнаци

Това, което може да ви попречи през днешния ден са прекомерните илюзии. Пазете се от тях. Ще бъдете сполучливи там, където деянията повече упоритост.

Рак

Днес може да си позволите дребна хитрост, с цел да постигнете ваша персонална цел в партньорските връзки. Само не прибягвайте до този способ постоянно.

Лъв

Очаква ви сполучлив понеделник. Успехът в работата ще се отрази удобно на връзката ви и ще ви разреши да осъществите ваша персонална фантазия.

Дева

Опитайте се да гледате на нещата действително. Ще сте склонни да се отдалечите от действителността и това няма да ви донесе изгоди.

Везни

През този ден ще имате по доста и от всичко. Насладете се на часовете, които ви чакат с всичките ви сетива. Това е ден за празнуване.

Стрелец

Това е ден, в който може да ви обещаят доста. Дори при положително предпочитание това не може да се извърши, тъй че внимавайте в упованията си.

Скорпион

Това, което желаете да постигнете през днешния ден няма да стане със мощ, а с добра дума, усмивка и доста деликатни и премерени деяние. Въоръжете се с самообладание.

Козирог

Избягвайте мощните страсти и проявата на усеща. Днес те ще ви пречат. Неочаквано събитие ще ви помогне да реализирате персонално предпочитание.

Водолей

Спазването на реда и разпоредбите ще ви помогне в напредването напред. Успешен и запаметяващ се ден, след който справедливо може да се премиите.

Риби

Денят е подобаващ за любовни самопризнания. Ще срещнете реципрочност и схващане. Въздържайте се от вземането на решения.

Източник: Actualno.com
тагове хороскоп
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР