ОВЕН Това е ден, в който да се огледа в

...
ОВЕН Това е ден, в който да се огледа в
Коментари Харесай

Вижте кои 3 зодии ще минат през тежки изпитания днес

ОВЕН
Това е ден, в който да се огледа в очите на другите. Ще може да се осведомите по-добре за измененията, които са настъпили с вас.

ТЕЛЕЦ
През този ден избягвайте разногласията. Много елементарно най-безобидният от тях може да прерасне в сериозна свада с дълготрайни последствия.

БЛИЗНАЦИ
Това е ден, в който да внимавате на кого се доверявате. Най-добре не споделяйте с никого концепциите си. Нека узреят още.
Това не е ден за демонстрация на усеща или страсти. Ако таите засегнатост пробвайте се да се отървете от нея преди да ви навреди прекомерно.

ЛЪВ
Това е ден, в който да се отдадете на заслужена отмора. Няма нищо по-важно и незабавно от здравето ви.

ДЕВА
Това е ден, в който някой ще се опита да наложи настояванията си. Откажете елегантно и без да влизате в несъгласия или разногласия.

ВЕЗНИ
Днес се се скъпете на хубави приказки. Близките ви ще имат потребност от вашето утвърждение. Със сигурност ще получите същото.

СКОРПИОН
Днес не се колебайте да задавате въпроси. Имате право на цялата истина, изключително в случай че се касае за вас и вашия живот.

СТРЕЛЕЦ
Днес не давайте обещания, както и пари назаем. Опитайте се да се справите с това, което разполагате.

КОЗИРОГ
Това е ден, в който може да си спечелите сериозна позиция, която да ви обезпечи преференциално място в бъдеще. Използвайте всички те си козове.

ВОДОЛЕЙ
Днес не очаквайте от другите това, което вие самите не можете да им дадете. Сърденето няма да ви помогне да постигнете задачите си.

РИБИ
Тази неделя не се впускайте в нови инициативи. Преди да довършите това, което към този момент сте почнали не се захващайте с друго.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР