Овен Това е ден, в който да се доверите на

...
Овен Това е ден, в който да се доверите на
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 2 август

Овен
Това е ден, в който да се доверите на интуицията ви. Следвайте стъпките на душата си и няма да сгрешите.
Телец
Това е ден, в който ще откриете неща, за които сте си мислили, че от дълго време сте не запомнили. Насладете се на щастието ви.
Близнаци
Това е ден, в който да покажете, че можете доста повече от това, което другите допускат. Приемете възторженостите почтено.
Рак
Това е ден, в който ще разберете значима истина. Ако желаете да запазите това, което имате ще би трябвало да се съобразите с нея.
Лъв
Днес може би няма да е един от най-спокойните ви дни, само че напъните ще си заслужават. Не си позволявайте и за момент да загубите религия в качествата си.
Дева
Това е ден, в който да се погрижите за вашето успокоение. Каквото и да става към вас бъдете умен наблюдаващ. Нищо повече не ви е нужно.
Везни
Този петък ще ви даде опция да осъзнаете силата си. Бъдете уверени, само че не прекомерно, тъй като най-лесно се пада от най-високо.
Скорпион
Днес разсъдъкът би трябвало да е водещото нещо за вас. Вероятността да загубите съществени преимущества поради припряност е огромна.
Стрелец
Днес ще имате съществено преимущество пред останалите. Използвайте обстановката, с цел да си дадете няколко почивни дни в близко бъдеще.
Козирог
Днес не разкривайте проектите си. Вашите хрумвания за скъпи и някой може да се възползва от тях.
Водолей
Това е ден за победи в персонален проект. Направете взаимни отстъпки, с цел да получите повече, от колкото сте очаквали.
Риби
Днес ще получи дълго чакан подарък. Няма да ви се има вяра, че се случва, само че разтворете необятно очи, с цел да се насладите на успеха си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР