Овен Точно за вас, Овни, денят ще носи материални успехи,

...
Овен Точно за вас, Овни, денят ще носи материални успехи,
Коментари Харесай

Цели 5 зодии пълнят джоба днес, вижте кои са



Овен

Точно за вас, Овни, денят ще носи материални триумфи, ще е за печелене на пари от лични и непознати планове и инициативи. Днес е добре да посредничите, като авансово уговорите вашата си облага или дял, позволете си и малко повече риск в делата. Ако загубите, няма да е кой знае какво. Ще ви оказват помощ странични хора, ще уредите неща от персоналния си живот, които са се влачили от много време. Любовта ще ви сервира приятни изненади още до края на деня.

Телец

Придобивките през днешния ден сами ще идват при вас. Ще ви засипват непознати и ваши лични хрумвания. Длъжници ще ви се издължават, деца ще ви зарадват с нещо, родителите ще ви поддържат в някакъв противоречив проблем и ще го разрешите с лекост. Деловите ви срещи ще са доста, ще са виновни и ще вложите доста старания да ги приключите сполучливо. Майските Телци ще са изправени пред любовно предизвикателство, вземете решение накъде и с кого да тръгнете.

Близнаци

Ще получите от дълго време направени пари, евентуално сутринта, и ще се видите с финансови благоприятни условия. Ако през днешния ден пътувате по работа, срещите ви ще са изпълнени съдържателно. Не стойте на едно място, днешният ден е от дребното, в които вашата динамичност ще е на тичешком. Всяка среща, всяко скимване може да ви донесе триумф или пари незабавно. Приемайте поканите за гостувания на следващия ден и в неделя, а за всемирски събирания - в случай че компанията ви интересува.

Рак

Чувствате се изморени, изчерпани, само че ще ви се наложи да работите много интензивно на два, а и на повече фронта. Не се заемайте с несигурни действия, даже да са напълно къси и краткотрайни. Не можете да надскочите себе си, по тази причина укротете упоритостите си. Няма да страдате от липса на пари и това ще ви развърже ръцете, само че не правете огромни вложения. Ще ви върнат огромен дълг, което ще ви зарадва и ще ви разреши да мислите за бъдещето.

Лъв

Всичко изтича сред пръстите ви в днешния ден. Пропилявате пари, пилеете усеща и не е несъмнено даже, че дарявате някому наслада. Днес не се явявайте на изпити, на каузи, на изявленията. Няма да завоювате мечтаните върхове. Ще чуете и положителни думи за работата си. Това ще е единственото, което ще разведри деловата атмосфера към вас. Преценете поканите за уикенда, само че се постарайте тази, която приемете, в действителност да ви помогне да си починете.

Дева

Днес ще си намерите спонсори, в случай че се занимавате с изкуство или с специалности, близки до изкуствата. Ако се занимавате с просвета, правете си изследванията, работете си тематиките - ще се откри кой да ви финансира. Септемврийските Деви ще работят изключително. Не изпадайте в елементи на срещите си, мислете и действайте всъщност. Организирайте си почивката с обичания човек, тъй като седмицата ви не беше лека, а не виждам и идната да е по-добра.

Везни

Всичко, което ще получите, ще стане през днешния ден до обед. Ще уредите наследства, парцели, прекачване на пари. Денят ви ще мине под знака на придобивки, които не сте очаквали. Не разчитайте на почивните си дни, с цел да довършвате работа или да доуточнявате нещо. Няма да се получи. Днес прегледайте плановете си за идващите дни и напълно действително преценете кое може да се свърши и кое не. Не пренасрочвайте срещи от следобеда за другата седмица.

Скорпион

Не са свършили неприятностите ви. Възможни са разправии с непосредствен човек поради нежелано пътешестване. Нещо се скапва и се постанова да се смени или да се поправя. Неприятна среща ще постави завършек на едно съдействие, само че различен ще съжалява. Делови спор ще ви напрегне, само че ще решите казуса преди края на работния ден. Ще решите и семеен спор. Октомврийските Скорпиони ще си приготвят хармонична отмора за събота и неделя с обичания човек.

Стрелец

Денят е прекомерно комплициран за вас и не ви разрешава да владеете ситуацията нито с приятелите и околните си, нито на работното си място. Всичко, което се опитате да извършите, ще ви коства повече старания. От нищо нещо ще става, от нелепости ще потеглят неразбории и безплодни разногласия. Като че ли някой или нещо ви прави на инат. Така ще е до обед. В следобедните часове нещата се успокояват и въпреки че продължава да не ви върви изключително, към този момент няма да се ядосвате.

Козирог

Ще се чувствате най-добре през днешния ден на работното си място. Към вас идват пари, оферти, оценки, които радват душата ви и ви изпълват с горделивост. Чувствате се обезпечени и вие, и фамилията ви. Много от вас през днешния ден ще закрепят интимната си връзка, а самотните ще основат контакт, който от настоятелен ще премине в съкровен. Не отхвърляйте покупко-продажби, през днешния ден не може да ви се случи нищо неприятно. Точно в този момент не прекъсвайте нито връзки, нито работа.

Водолей

Шансовете идват един след различен и ви тласкат към печеливши ходове, даже да не го съзнавате. Продавате от продукта на труда си повече, в сравнение с сте мечтали. Уредете си среща с шефовете, говорете за заплатата си, за мястото си във компанията, защитете проектите си, патентовайте това, което сте завършили. Каквото извършите, ще бъде сполучливо и ще съумеете да го отбраните. Не прекланяйте главата си и не позволявайте да ви употребяват.

Риби

Късметът е с вас: пред вас - води ви, зад вас - пази ви гърба. Уредете си срещи с всички, които до момента не сте могли да намерите или да накарате да одобряват оферти, мнения, проекти. Бъдете настоятелен и използвайте невероятните благоприятни условия на днешния петък. Ако желаете да започнете независим бизнес, направете през днешния ден първата крачка. Ако проспите или бездействате през този ден, доста мъчно ще наваксате пропуснатото.

От sega.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР