ОВЕН Те не са алчни, напротив. Биха дали и последната

...
ОВЕН Те не са алчни, напротив. Биха дали и последната
Коментари Харесай

Смъртните грехове на всяка зодия

ОВЕН
Те не са алчни, в противен случай. Биха дали и последната си риза на нуждаещия се. И биха нахранили гладния даже те самите да останат гладни. За алчност мъчно може да се каже само че несъмнено обичат да си угаждат в яденето. Трудно съблюдават пости и хранителни режими. Гордостта е една от отличителните им черти, само че почтено казано в доста огромна част от случаите си имат съображение. Не са завистливи, всичко което желаят го реализират въпреки и с цената на доста труд. Буйният им характер постоянно им изиграва неприятна смешка и изпадат в огромни прояви на гняв и яд. Определено не са сластни (освен в случай че не са предизвкани) и доста рядко изпадат в положение на леност (мързел).
ТЕЛЕЦ  
 КЪСМЕТЧЕ съгласно зодията за този уикенд, 6-7 февруари КЪСМЕТЧЕ съгласно зодията за този уикенд, 6-7 февруари
Колко късметлийски се обрисува да бъде уикендът ви? Чудите ли се от време на време дали шансът ще бъде на ваша страна или вярвате безкрайно...
Харесват лукса, красивите неща и да си угаждат. Така че, в случай че някой каже, че са лакоми или алчни – да, само че в умерени граници. Единствено в секса са доста алчни и лакоми и доста много сластни (най-ненаситните в зодиака). Не са завистливи тъй като са в положение да реализират (стига да поискат) повече от всеки различен. Стига да не ги хване мързела или да изгубят мотивация (което постоянно се случва). Но постоянно съумяват с доста непримиримост,чар и разсъдък. Гневят се, и то постоянно, само че доста рядко го покaзват пред други хора.
БЛИЗНАЦИ
Чаровни, красиви,секси  и да, сластни. И за какво не  - заслужават цялото внимание на света. Не са алчни или лакоми, по-скоро са придирчиви за всичко - като почнат от външния вид(своя и на партньора), тип работа, обзавеждане та се стигне до храна. Не са доста по яденето само че обичат да угаждат на близки и другари.Не завиждат, а обичат да са най-хубавите във всичко – не на вятъра за тях се споделя че работят и се оправят все едно са двама в едно тяло. И в действителност е по този начин, доста са бързи и ефикасни. Горди са, само че изцяло заслужават да са (все отново поставят доста старания за всичко което правят).
РАК
Да, горди са и да, сластни са. Но са толкоз очарователни, че никой не го прави на въпрос. Не са алчни, нито лакоми, само че постоянно изпадат в положение на яд когато нещо не е направено както желаят те (имат високи критерии за всичко). Трудно може да се каже, че завиждат  по- скоро обичат да са в крак  с всичко ( от стилните трендове и обзавеждане до кулинарни рецепти  )   
 Как да станем по-оптимистични по отношение на зодията? Как да станем по-оптимистични по отношение на зодията?
В тези сложни времена е значимо да бъдем по-големи оптимисти. Сайтът Purewow е дал рецепта за това по какъв начин хората от всяка зодия да са по-гол...
В никакъв случай не са мързеливи – дори в противен случай, те са  най-работните и най-оправните в зодиака.
ЛЪВ
Една от най-гордите  – въпреки всичко ненапразно лъва е цар на всички животни. Странно, само че тази горделивост им отива може би тъй като е подплатена с доста достолепие и класа. Дали са лакоми? Не, по-скоро считат че им се полага  всичко което изискат или имат потребност от него  - ами съгласете се ТЕ не са кои да е нали? А и не виждат за какво да се лишават от каквото и да е. Не са алчни. Няма и защо. Все отново имат най-хубавото на този свят – себе си. Не завиждат по същата причина – няма защо. Все отново няма по-добри от тях нали? Рядко изпадат в яд изключително пред други хора, само че когато това се случи гнева им е величествен и всички го усещат. Дали са мързеливи? – За Бога, един цар може да си разреши всичко.
ДЕВА
Кротки, сдържани, елегантни... ще каже някой че нямат никакви  грехове. И да, и не. Да, не са лакоми, завистливи, мързеливи – природата им не им го разрешава. Не са и алчни, просто харесват красивото, стилното. Похотливи са, само че това го знаят доста малко хора. Иначе не го демонстрират. А какви горещи секрети имат... И кой би предположил, че една девственица...Но умеят както да пазят тайните на другите, по този начин и да крият своите лични. Рядко демонстрират гнева си пред другите – това не е  стилно, не подхожда на класата им. И са доста много горди, толкоз доста че в случай че им накърните по някакъв метод гордостта, без да ви кажат нищо ще усетите в един миг по какъв начин към този момент не сте в орбитата им.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР