Овен Тази сряда не се доверявайте на интуицията ви. По

...
Овен Тази сряда не се доверявайте на интуицията ви. По
Коментари Харесай

Добри пари и късмет за 4 зодии днес

Овен

Тази сряда не се доверявайте на интуицията ви. По скоро направете противоположното на това, което ви прошепва вътрешния глас. А този ход може да ви донесе доста пари.

Телец

Днес не се опасявайте да бъдете себе си. Правилата са значими, само че в една неофициална конюнктура може да си позволите да разкриете повече от себе си.

Близнаци

Моментното положение е знак, че сте на прав път, щом се чувствате добре, въпреки да имате толкоз доста отговорности. Дори нещо да остава за идващия ден постоянно си оставяйте време за отмора.Чака ви огромен шанс.

Рак

Днес ще получите самопризнание за работата ви. Ще разберете, че сте престиж в професионалната ви област. Имате мотив за празнуване.

Лъв

Намаляването на темпото поради вашето здравословно положение желае да ви подскаже, че е време да отхвърлите някои отговорности. Завинаги. Не му мислете доста.

Дева

Предстои ви да научите нещо ново за връзките. Ще разберете какъв брой значимо е да се спре в точния момент и че да докажеш правотата си - не е най-важното.

Везни

Денят ще ви покаже, че не сте единствени с вашите проблеми. Нека това ви даде убеденост да се борите за щастието си до дъно и ще имате огромен шанс.

Скорпион

Днес ще имате цялостна независимост на деяние. Помислете с каква приятна активност може да извършите времето си, с цел да не загубите на вятъра деня.

Стрелец

Това е ден за добрини. Може да нахраните бездомно животно, а за какво и да не помислите дали нямате опция да осиновите някое коте или куче.Добрите действия ще ви донесат пари за в бъдеще.

Козирог

Тази сряда не допускайте опцията, че не сте прави, даже да се изяждате от подозрения. Някой ще се опита да разклати вярата ви и то много сполучливо, само че скоро ще се разбере, че сте прави.

Водолей

Тази сряда направете нещо нетипично за себе си или за близките. Разнообразието връща усета към живота.

Риби

Тази сряда е добре да си починете, даже да не се чувствате изтощени. Освен това се въздържайте от нездравословна храна и си набавете повече витамини.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР