Овен Тази седмица започнете на чисто. Идва края на годината

...
Овен Тази седмица започнете на чисто. Идва края на годината
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 16-22 декември

Овен
Тази седмица започнете на чисто. Идва края на годината и е добре да се отървете от някои неща, като съжалението, желанието за отплата, обвиняванията и всичко това, което ви трови и не ви разрешава да продължите напред. В работата имате незабавна потребност от помощ, с цел да довършите това, което чака своя край. Не отлагайте нищо и не започвайте нови неща. В петък ще научите вест, която ще ви въодушеви за делата ви. Почивните дни посветете на равносметка, само че без обвинявания към себе си или останалите.
Телец
Тази седмица може да се объркате в мнението ви за значим човек. Не бързайте с изводите. Оставете обстановката да се успокои и се отдалечете от нея. Сряда е добър ден за пътешестване, в случай че може да си го позволите. В четвъртък и петък не се колебайте да помогнете на ваш другар, който има потребност от помощ и поддръжка. Родните ви също ще имат потребност от вашето внимание и поддръжка. Помислете по какъв начин да прекарате празниците тъй че да оставят незабравими мемоари у вас. 
Близнаци

Рак
Тази седмица на инспекция ще бъде подложена толерантността на общуването ви. Някой ще ви показа загадка и е добре, колкото и да е огромно изкушението, да не се подавате да го разказвате даже на човек, който не познава първия. Не забравяйте, че в никакъв случай не се знае кой кого може да срещне или какво може да опише на различен човек. В здравословно отношение не подценявайте захлаждането. Нека грижата за това да ви е топло бъде над тази за външния ви тип.
Лъв
През тази седмица ще би трябвало да надскочите себе си. С взаимни отстъпки се реализират доста неща, само че от време на време поради тях остават малко от същността си. В търсене на сигурност може да загубите връзка с главните си стремежи. Понякога се постанова да рискуваме, с цел да реализираме щастието си. Ако по-важно ви е да се чувствате умерено ще би трябвало да извършите някои жертви за себе си. Бъдете подготвени обаче да почувствате известна липса след време. Сега е добре за помислите и да претеглите на кое държите повече и с кое бихте могли или не да живеете в бъдеще.
Дева
Седмицата ще бележи прекосяването от един стадий в живота ви към различен. През първите три дни на интервала може да се развихрите сантиментално, до момента в който към момента имате предпочитание и съответната конфигурация. След сряда събитията ще насочат вниманието ви към действия, свързани с висшето обучение. Не се колебайте да осъществите желанията си в случай че имате предпочитание да продължите усъвършенстването си в тази тенденция. Някои от вас ще имат сполучливи контакти с задгранични представители. Смело планирайте пътешестване в чужбина.
Везни
Очаква ви една сполучлива седмица, с помощта на напъните, които сте положили през последните дни. Това не значи, че може да се отпуснете, само че сигурно ще усетите, че натоварването е намаляло. Периодът е добър за разискването на прекарването на идните празници. Освен това е време да помислите за подаръците. Заложете на нещо малко, само че със мощно обръщение. Може да помислите да подпомогнете някой благотворителен базар с идея, която ви е на сърцето.
Скорпион
През тази седмица си наложете някои ограничавания. Ще имате мощни стремежи, само че те не са подобаващи за реализиране. Обстоятелствата ще ви подскажат на да намалите интензивността си – не ги подценявайте. Сега е интервал, в който е добре да останете в рутината. Няма да ви е доста елементарно, защото към вас също ще валят оферти, само че ще би трябвало да деянията мощ на волята и да ги отхвърлите.
Стрелец
Тази седмица имате всички шансове да осъществите замислите си. Бъдете реалисти и не се вживявайте прекомерно. Това важи, както в позитивна, по този начин и в негативна тенденция. Прекалените страсти може за отслабят силите и вниманието ви. От което ще загубите от удоволствието да се насладите напълно на триумфа си, което неизбежно ще се случи. В края на седмицата наложително си оставете време единствено и само за себе си. Опитайте се да изчистите мислите си от всички паники, само че и упования.
Козирог
Седмицата ще е извънредно удобна за персоналните ви връзки. Само във вторник има заплаха да прекалите с израза на страсти, което може да докара до неразбирателства. Във връзката ви нещата ще се развиват повече от добре. Все отново еуфорията сега евентуално се дължи на половата ви възхита от колегата. Опитайте се да погледнете по-реалистично на нещата и да не взимате значими решения единствено въз основа на възприятията ви.
Водолей
Тази седмица ви е дадена за саморазвитие и самоусъвършенстване. Седмицата ще ускори интензивността в региона на образованието и повишението на квалификацията ви. Няма познания, които да са допълнително, тъй че самоуверено преследвайте върховете, които сте си набелязали. С напредването на дните успеваемостта от работата ви ще нараства, тъй че използвайте интервала за сключването на покупко-продажби.
Риби
Тази седмица може да си отдъхнете от съществено предизвикателство, което ви е натоварвало през последните седмици. Това значи, че сте пораснали и надскочили значими неща, които до скоро са били същински провокации пред вас. В сряда и четвъртък ще имате опция да се докажете в област, в която до скоро не сте вярвали, че имате доста благоприятни условия. Животът ви е напът да се промени в друга и обогатяваща за вас тенденция. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР