Овен Тази събота със сигурност ще сте прави. Въпросът е,

...
Овен Тази събота със сигурност ще сте прави. Въпросът е,
Коментари Харесай

Добър ден за Водолеи и Козирози

Овен

Тази събота сигурно ще сте прави. Въпросът е, че това няма да ви направи изключително щастливи. Изборът е ваш, само че направете тъй че да не съжалявате по-късно.

Телец

Днес събота е най-добре да си починете вкъщи, вместо да поемете по пътищата. Времето така и така няма да е  уместно за разходки. Изберете си книга или филм и прекарайте един същински ленив ден.

Близнаци

Когато станете подредете целите си. Дайте си сметка какво тъкмо желаете и ще ви стане ясно какво точно  да вършиме. Бъдете доброжелателни и всичко ще се подреди по най-хубавия метод.

Рак

Тази събота посветете на обичания ви човек. Всичко, което вложите ще получите назад и то в най-малко двойна доза. Не бройте, по този начин както няма да може да преброите любовта, която ще получите.

Лъв

В днешния ден ще сте склонни към демонстрация на прочувственост, само че най-добре запазете господството на разсъдъка над страстите. Последните ще преминат като летен дъжд, само че с интензивността си може да ви объркат.

Дева

Бъдете умерени във всичко, най-много внимавайте да не нараните някого с думите си. Колкото и да сте уверени в правотата си ще бъде най-добре да спестите мнението си.

Везни

Това е ден за работа в екип. Осъществете концепциите си с близки хора или родственици. Няма значение дали става въпрос за работа в почивния ден или за забавление. Важното е да бъдете с доста близки до вас хора.

Скорпион

Тази събота бъдете преди всичко за себе си. Посветете се единствено на това, което ще ви помогне да се разтоварите и релаксирате. Опитайте се да си наложите да мислите позитивно.

Стрелец

Днес ще сте склонни към потиснатост, само че тя няма да ви донесе нищо положително. Насочете погледа си напред - там ви чака смяната към положително. 

Козирог

Не се колебайте да поработите в почивния ден. Вдъхновение ще имате за двама, не се пропущат такива моменти. В някой от работните дни ще може да наваксате почивката. 

Водолей

Не се опасявайте да се гмурнете в непознати води. Бъдете уверени в качествата и непозната за вас активност може да се трансформира в обичана и даже във ваше обичано занимание или работа.

Риби

Тази събота ще имате в действителност забавни хрумвания. Не отхвърляйте никоя от тях и най-много не се срамувайте, че са малко по-самонадеяни. Това е знак, че би трябвало да вярвате повече в себе си.

Източник: actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР