Овен Тази неделя задачата ви е да сте обективни. Може

...
Овен Тази неделя задачата ви е да сте обективни. Може
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 22 април

Овен
Тази неделя задачата ви е да сте справедливи. Може да чуете рецензия в собствен адрес, само че тя е единствено за ваше положително. Това е ден за осъзнатост.
Телец
Въпреки почивния ден ще имате предпочитание за работа. Близките ви може да не са същата вълна, тъй че най-добре запишете хрумванията си, с цел да не ги забравите.
Близнаци
Това е ден за нареждане на мислите. Има някои упоритости, от които е време да се отървете. Не го приемайте за проваляне, а погледнете действително на опциите за триумф и насочете силата си другаде.
Рак
Това е ден, в който ще може да се насладите на вашите победи от последните дни. На хоризонта просветлява и ще усетите резултата от това да гледате позитивно на нещата.
Лъв
Това е ден за приемане. Много ви е обещано да имате, само че би трябвало да го притежавате с отговорност. Нещата, които имаме не са ни единствено за наслада - не го забравяйте.
Дева
Денят ще ви предложи комплициран въпрос - същинска главоблъсканица. С удивление ще установите, че от безжалостен съперник на концепцията има неща в нея, които от ден на ден ви притеглят. Способността за смяна е знак за развиване.
Везни
Възможни са несъгласия с родственици. Колкото и да се пробвате да сте ясни, няма да ви схванат. Особено в случай че скривате значима част от желанията си. Ако усещате, че не трябва да се разкривате до дъно, значи нямате потребност от това, което желаете.
Скорпион
Очаква ви ден, изпълнен с завършения. В началото може да забавите старта с чудене дали сте подготвени за това. Не му мислете – втурвайте се през глава.
Стрелец
Със сигурност ще имате време да наваксате пропуснатото. Вместо да оплаквате ориста си и да губите още скъпо време си пуснете музика и запретнете ръкави. Не подозирате на какви подвизи сте способни.
Козирог
Имате съществени планове, свързани с половинката ви, само че към този момент е рано за тях. По-добре сами си поставете ограничавания, тъй като може би няма да се справите с прекомерно бързия ход на събитията.
Водолей
Денят може да е изтощителен, защото сте решили да извършите всичко, което сте си набелязали. Разумно е да са откажете от някои от желанията ви, с цел да ви остане и време за отмора.
Риби
Наслаждавайте се на интензивността на протичащото се. Сега може да се забавлявате, както ви се желае. Избирайте действия съгласно усета ви.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР