Овен Тази неделя отделете малко време, за да организирате малко

...
Овен Тази неделя отделете малко време, за да организирате малко
Коментари Харесай

Примамливи оферти и солидни печалби за 4 зодии днес

Овен

Тази неделя отделете малко време, с цел да организирате малко събиране в стеснен кръг от другари или посетете такова. Това ще повдигне духа ви и триумфът ви ще бъде обезпечен.

Телец

Днес ще усложните живота си без основателна причина. Постоянният дискомфорт ще ви изтощи. Погледнете на нещата по-лесно, нямате причина да се нервите.

Близнаци

През този ден се пробвайте да помислите преди да действате, в противоположен случай може да обидите някой. Контролирайте страстите си и дишайте надълбоко или излезте на чист въздух, в случай че усетите, че стартирате да се ядосвате.

Рак

Днес проявете милосърдие и простете грешките на другите. Но не забравяйте за какво са ги позволили и също по този начин си припомнете своите. Прошката е най-висшето богатство.

Лъв

Днес денят ви ще е изпълнен с трудности. С придвижване на времето компликациите ще понижават. Пазете се от малко познати хора - те могат да ви въвлекат в неприятности.

Дева

Градът ще ви омръзне, защото към този момент ви се коства стеснен. Направете си една незабравима отмора надалеч от мястото, където живеете.

Везни

Задължително прекарайте деня в тишина и успокоение. Ако имате опция си подарете 1-2 спомагателни почивни дни през идната седмица.

Скорпион

Личните ви връзки ще донесат наслада в сърцето ви. Днес ще изразходвате доста сила, с цел да останете щастливи. Колкото по-малко ви пука за това, какво приказват за вас, толкоз по-добре.

Стрелец

Днес ще имате извънреден усет за пари. Все отново не рискувайте прекомерно доста и не сключвайте покупко-продажби с хора, които не познавате добре и нямате задоволително информация за тях.

Козирог

Денят не е подобаващ за дейности, само че за сметка на това ще е удобен за размисъл. Вечерта очаквайте изненади от страна на хора, от които минимум сте го очаквали.

Водолей

Днес ще ви се желае да бъдете уединено със себе си и своите усеща и проблеми. Така, обаче рискувате да нараните някой от околните си. Разпределете времето по равно.

Риби

Днес не подценявайте половинката си и по-точно неговите или нейните усеща. Щом сте дружно би трябвало да се чува гласа на другия, а от време на време и да се приема неговото решение.

Източник Actualno.com

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР