Овен: Тази неделя може да успеете да се справите с

...
Овен: Тази неделя може да успеете да се справите с
Коментари Харесай

ХОРОСКОП: Телецът с успешни делови преговори

Овен: Тази неделя може да съумеете да се справите с всички досадни домашни отговорности, които отлагате толкоз от дълго време. Това ще се случи единствено в случай че действате бързо и без оглушки.

Телец: Макар и почивен ден през днешния ден ви чакат доста сполучливи настоятелен договаряния. Не съжалявайте за изгубеното в работа време – резултатите ще си заслужават.

Близнаци: През този ден би трябвало да покажете ясно, че никой не може да се бърка в работата и делата ви. Не се подлъгвайте по предложение за оказване на безвъзмездна помощ.

Рак: Тази неделя няма да е еднопосочна, само че сигурно няма да ви е скучно. Не очаквайте чудеса от посещаване при родственици. Нещата са такива, каквито са, и единствено вие не може да ги измененията.

Лъв: През този ден се пригответе, че може да изникне непланирано пътешестване. Ще разберете, че сте имали потребност тъкмо от това, тъй че от в този момент може да започнете да си приготвяте багажа.

Дева: Денят няма да предложи кой знае какви занимания, само че сигурно ще е прелестен. Най-добре изберете компанията на другари, вместо да си загубите деня сами вкъщи.

Везни: През този ден може да научите непредвидена информация. Действайте бързо, без значение че денят е почивен. Със сигурност ще имате шанса да надминете съперниците си.

Скорпион: През този ден се заредете с самообладание. Половинката ви няма да споделя вашите планове, само че не е рационално да неуспехите почивния ден в разногласия за това кой има повече право. Най-добре се отдайте на кулинарни изкушения.

Стрелец: Това е добър ден за извършване на покупки на всичко, което досега не сте могли да си осигурите. Все отново ще бъде добре да освободите място за новите неща, като се разделите със старите.

Козирог: Не се опасявайте от комплицирани обстановки, през днешния ден те се ще разрешат по този начин елементарно, както са зародили. Важното е да не забравяте за положителния звук и да не вършиме или казвате нещо, от което по-късно ще се срамувате.

Водолей: Очаква ви заслужена хвалба. Това е знак, че може да намалите темпото и да си дадете къса отмора. Подаръците също са разрешени.

Риби: Тази неделя ще ви се отразят добре всички процедури, свързани с външния ви тип. Наблегнете на естествените артикули, за които сте сигурни, че няма да провокират алергични реакции./Марица

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР