ОВЕН - Страх от самотата Най-големият страх на представителите на

...
ОВЕН - Страх от самотата Най-големият страх на представителите на
Коментари Харесай

Най-големите страхове на всяка ЗОДИЯ

ОВЕН - Страх от самотата

Най-големият боязън на представителите на зодия Овен е да са сами. Силно общественият Овен е изключително уязвим, в случай че приятелите или фамилията му не са до него. 

ТЕЛЕЦ - Страх от непознатото

Телецът обича стабилността и сигурността. Най-големият боязън на Телците е точно непознатото и непредвидимото. 

БЛИЗНАЦИ - Страх от несъвършенството

Страхуват се, когато не съумяват да оправдаят нечии упования. Това е една от аргументите за от време на време несъразмерното им усърдие във всичко.

РАК - Страхът да не са обичани

Най-големият боязън на зодия Рак е да не го обичат. Раците са мощно уязвими и подвластни от отношението на близките.

ЛЪВ - Страхът да са като всички

Страхът да не останат незабелязани е най-големият за Лъвовете. Представителите на тази зодия обожават да изпъкват и да се отличават от тълпата, по тази причина не обичат да се сливат с близките. 

ДЕВА - Страх от хаоса

Най-големият боязън на представителите на зодия Дева е хаосът. Всяка неподреденост кара методичните Деви да изтръпват. Те се усещат съвършено, когато всичко се случва съгласно техния проект.

ВЕЗНИ - Страхът да не са харесвани

Везните обичат хармонията и хубостта, те обичат да наподобяват по този начин в очите на близките и по тази причина най-големият им боязън е да не бъдат харесвани.

СКОРПИОН - Страхът да видят същността им
Колко е сложен характера на ЗОДИЯ Везни?
Везните са добряци и са от тези хора, които и на мравката път вършат. Умишлено няма да ви навредят, даже ще се опитат да ви оказват помощ....

Скорпионите обичат да наподобяват мощни и безгрешни във всичко, само че там постоянно крие ранима психика. Най-големият боязън на зодия Скорпион е хората да не видят слабите им страни. 

СТРЕЛЕЦ - Страх от взаимозависимост

Най-големият боязън на Стрелците е да бъдат подвластни. Те се опасяват от физическа, прочувствена и финансова взаимозависимост от някого или нещо, по тази причина и строго пазят свободата си във всяко отношение. 

КОЗИРОГ - Страх от отменяне

Най-големият боязън на Козирозите е да не бъдат отхвърлени. Те имат потребността да се усещат пълноценна част от група.
Зодиите, като дребни деца!
Овен Децата Овни са борбени още от дребни и доста мъчно ще ги задържите в кошарата, тъй като ентусиазмът им и творчеството по какъв начин да се из...

ВОДОЛЕЙ - Страх от еднообразието

Най-големият боязън на Водолеите е да не изгубят своя живец и пристрастеностите си. Тази дейна зодия държи на своята физическа и прочувствена младост.

РИБИ - Страх от фамилни проблеми

Рибите са измежду най-емоционалните представители на зодиака. Те държат на фамилията и най-големият им боязън е да нямат проблеми с половинката до себе си.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР