Овен Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят

...
Овен Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят
Коментари Харесай

Девите са готови за кардинални промени във всяка сфера

Овен
Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят значима роля във Вашия живот. Много от представителите на знака през днешния ден ще се сблъскат с сантиментални увлечения, а някои ще се влюбят напълно съществено, и то от пръв взор. Наистина, през днешния ден интуицията Ви е безмълвна и дори ще се скъпи да Ви подскаже въпреки и напълно малко, тъй че рискът да започнете несъответствуващи връзки е значителен. Денят е не неприятен за пътешестване, само че е най-добре да не го вършиме без компаньон. Даже и най-мълчаливия, затворен и неприветлив сателит е по-добър от никакъв. Парите си харчете пресметливо - съществува риск да извършите недомислени и ненужни покупки.

Телец
Днес звездите няма да покровителстват действия, свързани с финансови въпроси и по тази причина, в случай че Ви се наложи нещо доста незабавно, рискувате да допуснете неточност. Ако сутринта не сте били изключително въодушевени от вероятността за ставане, старайте се денем да не се напрягате. Звездите Ви поучават колкото се може по- скоро да приключите неотложната работа и да се избавите от това, което Ви нервира. След края на работния ден не си стойте вкъщи, а излезте измежду хората - ще имате превъзходния късмет да се запознаете с забавни хора, а за какво не и със своето благополучие. Не си взимайте работа за вкъщи - все- отново имате потребност и от отмора...

Близнаци
На Вашия обичан човек през днешния ден ще се наложи, дълго и многословно да Ви изяснява някаква явна от негова позиция истина, която би трябвало да разберете и от половин дума. Впрочем, в случай че след обърканите пояснения въпреки всичко съумеете да изпитате някакви усеща, значи не всичко е било на вятъра.

Рак
Представителите на Вашия знак от женски пол, през днешния ден безусловно ще ги притегля пазаруването на декорации и всевъзможни женски дреболии. Само че не опустошавайте прекомерно интензивно своето портмоне - безгрижно изхарчените пари в скоро време ще се окажат нужни за доста по-важни неща.

Лъв
Очаква Ви релативно спокоен ден, обвързван не толкоз със събития, колкото с предчувстване на събитията. Може да си позволите да си отдъхнете, а може и да наблюдавате доста деликатно всичко ставащо, като по едно и също време с това си вършиме заключения и градите проекти. Всичко зависи от мащабите на Вашите персонални цели. Колкото по-големи са те, толкоз по-бързо би трябвало да започнете да действате, а не да губите времето си. В момента роднините Ви се нуждаят от поддръжка доста повече от различен път. Постарайте се, да избягвате разправиите. Ако през днешния ден сте несдържани, раздразнителни и неразговорчиви, по-късно ще съжалявате, че не сте овладели страстите си.

Дева
Девите са подготвени за решителни дейности и съществени промени във всяка сфера. Доколкото деловата интензивност по понятни аргументи през днешния ден не е висока, болшинството представители на знака ще се съсредоточат върху персоналния си живот. Бедата е в това, че околните Ви хора не схващат Вашите желания и планове, а Вие нямате предпочитание да им обяснявате каквото и да било. Така че вероятността за спорове за жалост е прекомерно висока. Това е не неприятен ден за пътешестване и екскурзии, а също и за всевъзможни други занимания, способстващи за разширение на кръгозора. Но пък с физическите натоварвания не се престаравайте - те биха могли да да доведат до утежняване на самочувствието.

Везни
Идеален ден за покупки и придобивки, изключително на неща, придаващи уют на дома ви. Най-вече през днешния ден ще ви вълнуват сигурността и надеждността на нещата. Днес елементарно могат да ви извадят от равновесие, по тази причина не обръщайте прекомерно внимание на всичко, което ви споделят.

Скорпион
Замислете се над личното си държание: пристигнало е време да внесете в живота си някои промени. Колкото по-голяма еластичност деянията през днешния ден, толкоз по-удачно ще протече денят за Вас. Не влизайте в спорове и не се поддавайте на провокации. Недоброжелатели вероятно ще се опитат да Ви напъхат в капан, само че те подценяват Вашият разум и бдителност. У дома, заобиколени от околните си, ще можете да разпуснете. Остава единствено да Ви се завижда, в случай че за през днешния ден имате уговорена сантиментална среща: чакат Ви куп приятни усещания.

Стрелец
Сериозни проблеми няма да зародят, само че все пак настроението Ви по никакъв метод няма да може да бъде наречено положително. Ще бъдете обхванати от безпокойствие, за същинските аргументи за което няма да може да се досетите нито самите Вие, нито пък който и да било различен. Ще бъдете обкръжени от внимание, само че това,в последна сметка, ще Ви бъде неприятно. Хората, които ще се пробват да Ви развеселят и ободрят, единствено ще Ви припомнят за проблемите. Денят е сполучлив за решение на търговски задания. Днес Вашият бизнес-нюх ще бъде доста обострен. Може да обмислите едри покупки и вложения, включително и такива, които изискват взимане на средства на заем. Дори и заем няма да Ви бъде отхвърлен.

Козирог
Удивително е, само че през днешния ден няма да Ви се желае да мислите за последствията от своето държание, както и за това, по какъв начин то ще се отрази на по нататъшните Ви връзки с обичания човек. Даже и изобщо на каквото и да било... Ще постъпвате по този начин, както Ви се желае, и ще вършиме това, което Ви се прави.

Водолей
Обичате да се гмуркате с главата надолу в дълбокото, изключително в случай че става дума за вихъра на любовта! Но в случай че стремежът Ви е, до край да натиснете педала на газта в връзки, които едвам набират скорост след старта, забавете темпото! Прекарайте идващите няколко дни уединено със себе си и решете, в действителност ли този човек си заслужава напъните, с цел да можете да изведете връзките с него на идващото равнище. Ако това е нормално развлечение, опитите да го превърнете в нещо по-голямо, единствено ще оставят противен привкус в устата Ви. Но в случай че откакто изминат 72 часа, към момента усещате възторг за продължение напред, тогава не се бавете.

Риби
През този ден на първо време бъдете почтени със себе си. Тогава и във връзка с Вашия обичан човек ще бъдете задоволително откровени и няма да има защо да се срамувате. През този ден е доста значимо да няма пред кого да се чувствате отговорни и да останете благополучен собственик на кристално чиста съвест.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР