Овен След спор не комуникирате емоциите си, а се изолирате

...
Овен След спор не комуникирате емоциите си, а се изолирате
Коментари Харесай

Какво дразни тези ЗОДИИ в спор

Овен

След спор не споделяте страстите си, а се изолирате или излизате да се разноските. Овенът не е приключил с вас. Той желае да види явен завършек на полемиката и вашето преустановяване и излизане от състояние ще го раздразни още повече.

Телец

Телците обичат да употребяват хапливи думи без да покачват звук, което нервира съперниците им оптимално. Те стават извънредно студени, с цел да ви накарат да излезете от кожата си. Ако им отвърнете със същото обаче, ще ги накарате да врат и кипят!

Близнаци

В спор ще ги побърка, в случай че не ги слушате, или излезете с мотив по-добър от техния. Те са уверени в правотата си и не обичат да чуват мнение по-различно от тяхното.

Тези зодии могат да чакат това да се случи в любовния им живот

Рак

Представителите на рака са от тихите води. Те водят спор, а не спор. Ако вие започнете да повишавате звук и да се разправяте без да се аргументирате, това опонира изцяло на техните разбирания и ще ги накарате да изоставен стаята.

Лъв

Това са водачи, те са упорити и опърничави. С тях може да възникне спор за най-малките елементи. Не се засягайте, а ги приемайте каквито са. Покажете им, че водят борба за нелепости - не се впрягайте и не задълбочавайте разногласията.

Дева

Перфекционисти в живота и в кавгите си. Нищо, че са спечелили разногласието – те ще желаят и вие да потвърдите още един път със свои думи, че сте прави. Ако откажете, то диалозите ще продължат до момента в който не сведете глава.

Везни

При тях салдото е в диалога. Дипломатични са и не обичат да им се вика отсреща. Не ги дразнете с висок звук, а седнете и решете казуса си с полемика.

Скорпион

Една от най-огнените зодии. При спор с тях е съвсем невероятно да излезете на глава. Най-много би ги подразнило, в случай че запазите успокоение и не спорите наедно с тях. Те ще се опитат по всякакъв начин да ви изкарат от релси.

Стрелец

Стрелците са безмълвни и таят до последно това, което имат да кажат. Ще ги подразни, в случай че човъркате в тематиката и желаете да отворите кладенецът на техните секрети. Веднъж съумеете ли, разногласието ще е праволинеен от тяхна страна.

Козирог
Това са зодиите, които са подготвени да спорят с всекиго с часове
В публикацията ще научите кои са зодиите, които най-лесно избухват и са подготвени да направя от мухата - слон. Те са фенове на разногласията и н...
Прочети повече
Козирозите са мощни характери, които не понасят престиж по-силен от техния. Подобно на животното представляващо тяхната зодия, те ще влизат с рогата напред. Също както при овен, в случай че излезете от спор, с цел да охладите връзките си, рискувате да разпалите гнева им още повече.

Как тези ЗОДИИ реализират всичко, което си наумят

Водолей

Те са дипломатични, само че елементарно излизат от границата си. Можете да ги заинтригувате с интелигентни причини, само че в случай че не отстоявате позицията си, мрънкате отсреща и не подбирате вярно думите си, са подготвени да ви съсипят.

Риби

Те живеят в личен свят със лична истина. Ако разбиете техните показа и непрекъснато им показвате, че бъркат и не са рационални, то ви чакат дълбоки кавги с тях.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР