Овен След 12-ти септември очаквайте прилив на секс енергия и

...
Овен След 12-ти септември очаквайте прилив на секс енергия и
Коментари Харесай

3 зодии да се приготвят за купон, водолеят намира баланс

Овен

След 12-ти септември очаквайте прилив на секс сила и бъдете подготвени да извадите бельото си за специфични случаи. Втората половина на месеца дава обещание да бъде наситена с доста интимни моменти.

Телец

Ако бленуват за повече споделеност и пристрастеност, Телците ще би трябвало да положат малко старания. Дълбоките диалози и дълги увертюри са гаранция за триумф на любовния фронт, тъй като романтиката и пристрастеността ще вървят ръка за ръка през септември.

Близнаци

Близнаците няма да са напълно наясно със своите усеща и страсти през този месец. Ще прекарат прекалено много време, анализирайки връзката си, вместо да зададат въпросите, които ги вълнуват в действителност. Може би е време за сериозен диалог.

Рак

Либидото ви е достигнало подобен връх, че половият заряд оказва въздействие даже на творчеството ви. Важно е обаче да осъзнаете по какъв начин работи тази ваша сила. Ако действате прекомерно безотговорно, може да се превърнете в жертва на всяка обстановка.

Лъв

Месец септември ще бъде интервал за " поправки ". Разбира се, не в дословен смисъл, само че е време да помислите по какъв начин да заздравите връзката си, по какъв начин да залепите счупеното и по какъв начин да изразявате възприятията си по-добре. Създайте си леговище с половинката, където ще може да изживеете най-съкровените си мечти.

Дева

Еротиката ви превзема – пишете, говорите, четете еротични романи. Ако най-сетне съумеете да приемете и разкриете съкровените си мечти без срам, това надълбоко свое " аз ", което може да бъде мръснишко и диво, този месец ви предлага да изживеете моменти на самодоволство.



Везни

Везните би трябвало да научат значим урок през септември, а той е по какъв начин да ценят себе си. Спрете да жертвате личния си комфорт, с цел да задоволите непознати потребности. Това в действителност не са жертви, които си заслужават, в случай че любовта е същинска. Напротив, с колегата би трябвало да намерите златната среда във връзката си.

Скорпион

Септември дава обещание да е огнен за вас. Сега е моментът да предизвикате себе си, да надскочите личните си граници в интимните връзки – може би ще откриете, че ви се желае повече динамичност.

Стрелец

Трябва да се научите да канализирате силата, която извира от вас. Като цяло месецът няма да е изключително динамичен в съкровен проект, само че е извънредно време да се научите по какъв начин да създавате уютна, спокойна и удовлетворяваща среда, в която и двамата да се чувствате добре.

Козирог

Обърнете време на прочувствените си проблеми, на бурите, които бушуват в душата ви. Не търсете виновността за всичко неприятно в половинката и в хората от близкото ви обграждане. Предстоят ви и доста положителни моменти – въпросът е, че вървят в пакет и с проблематичните обстановки.

Водолей

Водолеите най-сетне ще намерят баланс за себе си. Възползвайте се от всичко хубаво, което ви се случва, изключително в любовта. Вероятно сте склонни да посветите себе си в работа на обичаните си хора, само че това ще ви донесе изгоди.

Риби

Чувствителното ви сърце няма да издържи на вербалните спорове, само че би трябвало да отстоявате себе си. Не се оставяйте да бъдете манипулирани и покажете онази храброст, която криете надълбоко в себе си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР