Овен Склонни сте да се бунтувате и да нарушавате правилата,

...
Овен Склонни сте да се бунтувате и да нарушавате правилата,
Коментари Харесай

Хороскоп за вторник, 23 януари 2024 г.

Овен
Склонни сте да се бунтувате и да нарушавате разпоредбите, и надали някой ще успее да Ви вкара в ред. Провокирате спорове, без да се замисляте за вероятните последици, а и говорите всичко, което Ви мине през разум. Тези, които Ви заобикалят, надали ще Ви простят такова държание. Вероятни са финансови компликации. Хората, които са Ви дали обещание поддръжка, не могат да удържат на думата си и ще се наложи да се справяте със лични старания. Настроението Ви ще се скапва,, а жертва на Вашето неспокойствие стават околните. Единственото, което може да помогне да се справите с отрицателните трендове, това е възприятието за комизъм.
Телец
С убеденост може да кажете, че в живота Ви се случва нещо, за което не знаете, даже и да не можете да го посочите. Но това няма доста да Ви тормози, в случай че индивидът, който сте смятали за собствен съдружник не премине на противоположната страна. Имайте поради и това, че някой може да се пробва да Ви направи прелестна изненада. Работата е в това, че най-хубавото, което може да извършите в тази ситуация е, да запазите успокоение.

Близнаци
Никой не е казвал, че любовта е букет от две дузини рози! Казвали са единствено, че би било добре, в случай че е по този начин. Но хайде да стартираме изначало: от време на време това са маргаритки, от време на време невен, а от време на време шубрак от трънак, който продължава да боде доста часове, откакто сте го докоснали. Затова оставете тази прелестната градина на възприятията и събирате своите розови пъпки, до момента в който имате опция за това....

Рак
Ще получите забавно делово предложение. То ще стане самобитно предизвикателство и ще се наложи да положите не малко старания, с цел да оправдаете упования на новите сътрудници. Съвместната работа няма да е лесна, само че ще научите доста, ще получите скъп опит, а дружно с това и известност на човек, на който е по силите на практика невъзможното. Вечерта е прелестно време за сантиментални срещи. Готови сте за смели опити и откровени самопризнания, а приятните „ сърпрайзи ” от Вашата „ половинка ”, няма да Ви карат дълго да чакате.

Лъв
На въпросите, които Ви изтезават, никой, с изключение на Вас няма да може да отговори. И колкото повече отлагате търсенето на отговора, толкоз повече време ще Ви лишават. А за какво не започнете с тях още през днешния ден?...

Дева
Премисляйте по 10 пъти, преди да кажете нещо. Дори и най-безобидната Ви дума може да предивика засегнатост у Вашия обичан човек. Затова е по-добре да държите езика зад зъбите си. Последствията от всяка Ваша фраза са в действителност непредсказуеми. Опитайте да се изясните с жестове.

Везни
Очаква Ви сполучлив, само че изтощителен ден. Актуални стават въпросите за рационално систематизиране на натоварването, както и за обмисляне. Опитите да действате „ по прищявка ”, ще доведат единствено до безрезултатна загуба на сили и до изтощеност. Ще имате опция да решавате няколко настоящи проблеми. Наистима, ще се наложи да действате много твърдо, а роднинкте няма да останат удовлетворени от това. Голяма е вероятността за забавни срещи и нови запознанства, изключително в случай че имате желание да посетите светско мероприятие. Лесно ще се очаровате от представителите на противоположния пол, само че няма да си „ губите главата ”...

Скорпион
Направили сте всичко, което е било по силите Ви. И дори доста добре знаете, че не бихте могли да извършите нищо повече за решение на този спор. А и Вашата половинка прелестно схваща това. Нужна ви е трета страна, която да се намеси в ставащите стбития и нещо да промени. Възможно е и смяната да не е в вярната посока... Това ще стане през днешния ден и по тази причина бъдете подготвени за всичко.

Стрелец
Доста дълго време сте успявали доста елементарно да се справяте с всичко. В ръцете си сте имали и силата, и всичките нужни запаси. Хората виждат във Вас задоволително рисков съперник. Само че Вие желаете от живота повече и единствения метод да го постигнете е, да излезете от своя ъгъл и да се заемете с мечтаното. Дори и да не изпадате с възторг от мисълта да запретнете ръкави и да се поизпотите, отново би трябвало да го извършите. Усилията Ви ще доведат до удивителни резултати.

Козирог
Денят ще бъде доста плодотворен, в случай че авансово си извършите проект за деяние и се придържате към него. Успехът Ви ще бъде максимален, в случай че даже при неподходящи условия постъпвате съгласно своите визии, без да взимате под вниманиое нито ангажиментите, нито заканите. Разчитайте на себе си, тъй като даже и да Ви откажат помощ, ще съумеете да се справите самстоятелно с компликациите. Възможни са различия с обичания човек. Отложете решаването на сериозните въпроси.

Водолей
Днес може да възнинат проблеми с общуването - някои хора от Вашето обграждане ще бъдат настроени нападателно към Вас, а дейностите Ви ще бъдат обсъждани и подложени на критика. Старайте се, да се отнасяте по- меко към недоброжелателите, още повече, че вечерта обстановката с общуването ще се успокои. В работата са евентуални задръжки в договарянията и проблеми с задграничните сътрудници.

Риби
Обърнете внимание на индивида, който от дълго време е влюбен във Вас. Може би си коства да го дарите освен с вежлива узмивка, само че и с освен това? Ако той фактически заслужава, Вие ще го разберете, а това може да се смята за рожден ден на нова обич.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР