Овен Склонни сте да се бунтувате и да нарушавате правилата,

...
Овен Склонни сте да се бунтувате и да нарушавате правилата,
Коментари Харесай

Хороскоп 9 август: Буреносни облаци са надвиснали над 4 зодии

Овен
Склонни сте да се бунтувате и да нарушавате разпоредбите, и надали някой ще успее да Ви вкара в ред. Провокирате спорове, без да се замисляте за вероятните последици, а и говорите всичко, което Ви мине през разум. Тези, които Ви заобикалят, надали ще Ви простят такова държание. Вероятни са финансови компликации. Хората, които са Ви дали обещание поддръжка, не могат да удържат на думата си и ще се наложи да се справяте със лични старания. Настроението Ви ще се скапва,, а жертва на Вашето неспокойствие стават околните. Единственото, което може да помогне да се справите с отрицателните трендове, това е възприятието за комизъм.

Телец
Компанията на Вашите родственици, другари и сътрудници през днешния ден напълно няма да е приятна за Вашия обичан човек и затова той ще се усеща неуютно. Затова се постарайте да му спестите това наслаждение, а в случай че не можете, даже и за секунда не се отделяйте от него. До Вас той ще се усеща много по-уверен.

Близнаци
Днес природата ще се окаже срещу Вашите връзки. Метеорологичното време по никакъв метод няма да способства за сантиментални разходки и буйни самопризнания в обич, само че и няма да Ви даде опция да се концентрирате един в различен: нещо непрестанно и наложително ще Ви отвлича. Затова, в случай че има опция да не излизате от къщи, не го правете...

Рак
Днес Вашият обичан човек дълго време ще Ви споделя за преимуществата на този или оня метод на превозване на времето. Това няма да провокира у Вас припадък на наслада, само че не би трябвало да се доверявате на своите първи усещания. Възможно е по-късно у Вас да се пробуди все-пак някакъв интерес.

Лъв
Най-сетне ще започнете да разбирате, по какъв начин влияете на обкръжаващите, и това от ден на ден стартира да Ви харесва. Днес ще имате късмет да се убедите в това, когато привлечете към себе си вниманието на голям брой хора. Те възприемат Вашите хрумвания съществено. Тогава за какво не вземете да извършите и Вие същото? Ако помислите за неотдавнашните промени към по-добро, ще разберете, че Вашите заслуги са много огромни. Не надценявайте властта, която имате над хората, тъй като може да изпуснете огромна опция.

Дева
Днес на Вашия обичан човек ще се наложи, да взема решение някакъв доста значим и доста комплициран проблем. В решаването му ще е належащо и Вашето присъединяване - както морално, по този начин и физически. А какъв брой ще бъде мъчно, изобщо не може да си визиите..

Везни
Ако през днешния ден Ви стане доста тъжно, погледнете небето. Този съвет е подобаващ и за Вашия обичан човек, само че изгодата ще е по-голяма, в случай че извършите това дружно, прегърнати и притиснати един до различен. Никакви логичен доводи и бурни разисквания няма да Ви донесат такова облекчение.

Скорпион
Бъдете внимателни. Този ден ще бъде обвързван с голямо количество съблазни и провокации. Лесно може да допуснете неточност, поправянето на която би било доста сложна задача. Това е изключително годно за сантименталните връзки. Не разчитайте, че ще съумеете да запазите нещо в загадка: през днешния ден тайните бързо ще стават притежание на обществеността. И въпреки че Вие елементарно ще си простите всички недостатъци и пропуски, обкръжаващите Ви напълно няма да са снизходителни. Затова не би трябвало да се учудвате на рецензиите по свои адрес.

Стрелец
Днес някой може да се опита обществено да Ви провокира за отговор. Това може да стане както в дребна компания, по този начин и пред стотици хора, само че те е по-добре да проявят нерешителност. Май ще им се наложи да съжалят, че този диалог изобщо се е състоял. Вие не бихте се поколебали, да си припомните всеки противен случай, станал по виновност на Вашите съперници, а това е единствено началото!

Козирог
Небесата Ви въодушевяват да вървите на пръсти, а не да тропате; да шептите, а не да крещите; да гледате с схващане, а не да се кокорите. Обхванати сте от предпочитание да установите нова връзка, и то с индивида, който само Ви схваща и който е задоволително остроумен, с цел да улови Вашите сигнали. Просто преди да планирате новия полет, обезателно се убедете, че трасето за политане е изцяло разчистено.

Водолей
Помогнете на своя обичан човек в неговите работи, даже и той да не Ви е молил за това. Разбира се, не би трябвало да го пъдите от работното място и да изпълнявате всички негови отговорности. Само че в случай че внезапно узнаете такава информация, която би Ви била потребна (а в този момент вероятността за това е прекомерно голяма), би трябвало неотложно да му я съобщите. Ще Ви бъдат признателни.

Риби
Определете своите цели и строго се придържайте към тях. Възможно е някой на работата, в компанията или в къщи, да претендира за Вашето свободно време, за Вашите стремежи, или да изпитва Вашето самообладание. У Вас може да възникне прелъщение да отговорите със единодушие и да изчакате, с цел да видите какво ще стане, само че и не се опасявайте да се откажете, в случай че това е нужно. Помнете, че нерешителността няма да помогне да постигнете поставените цели.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР