Овен Ще действате бързо, но главното - ще мислите и

...
Овен Ще действате бързо, но главното - ще мислите и
Коментари Харесай

Вижте какво вещаят звездите за 9 октомври

Овен
Ще действате бързо, само че основното - ще мислите и възприемате бързо. Хубаво е да не прекалявате с афоризмите, изключително пред шефа си. Говорете по-малко и действайте повече (освен, в случай че работата ви не е обвързвана с говорене).
Телец
Всичко ще се случва някак от самосебе си, само че това не значи, че би трябвало да бездействате. Бъдете по-внимателни към околните си. Не се обиждайте от дреболии, хората не целят да ви обидят.
Близнаци
Един прелестен ден, през който ще желаете да организирате нещата за околните няколко дни. Хубаво е да работите в група с други хора, по този начин ще се чувствате освен най-полезни, само че и ще ви е прелестно.
Рак
Задачите ви и през днешния ден няма да са малко, само че най-малко ще видите някакъв краен резултат, който до известна степен ще ви удовлетвори. Подходящ ден за диалози с началници, само че е хубаво да имате едно на разум. Бъдете откровени, само че не и безцеремонни.
Лъв
Денят дава обещание да е освен деен, само че и доста забавен. Хора, на които държите ще ви изненадат неприятно, освен това изцяло непреднамерено. Поставени сте в сложна обстановка, потърсете изкусен излаз.
Дева
Днес е страховит ден за вас. Ще можете да прокарате концепциите си пред другите без да влагате огромни старания. Само бъдете по-мили с обичаните си хора, малко прекалявате с натиска си върху тях, слушайте ги повече.
Везни
Днес няма да се чувствате изключително прелестно със заниманията си. Ще ви се желае да се измъкнете, да избягате от досадните неща. Но пък ще бъдете доста съобразителни и ще намерите метод да се справите с всяко състояние по най-хубавия метод.
Скорпион
Денят е доста прелестен и всичко ще се подрежда отлично. Работа ще имате даже в остатък, само че пък резултатите ще са повече от удовлетворяващи.
Стрелец
Днес ще ви подгонят дребни, само че неотложни проблеми. Колкото и да бързате, движете се деликатно, с дребни крачки, тъй като има възможност да не стигнете тъкмо, където сте тръгнали.
Козирог
Днес към вас и вашите дейности ще има нараснал интерес в профил. Коригирайте нещата по съответния метод, с цел да не се излагате.
Водолей
Един много добър ден, изключително в случай че ви се постанова да контактувате с повече хора. Ще научите много нови неща, единствено нека ви остане време да ги систематизирате. Може да ви се наложи да пътувате, което ще се окаже освен потребно, само че и доста прелестно. Добър ден за договаряния.
Риби
Ще ви тревожат много прозаични неща и най-много по какъв начин да се справите с финансите си. Всъщност хубаво е да обърнете повече внимание на себе си, попълнете есенния си дрешник. И не забравяйте да се обличате топло.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР