Овен Сега приятелството за Вас е много по-важно, от когато

...
Овен Сега приятелството за Вас е много по-важно, от когато
Коментари Харесай

Хороскоп за вторник, 16 януари 2024 г.

Овен
Сега другарството за Вас е доста по-важно, от когато и да било, и Вие, напълно не без съображение, се гордеeте от обстоятелството, че сте израстнали до умен и грижовен съдружник, подготвен постоянно да окаже поддръжка на всички особени хора във Вашия живот. В дадения миг човек, който не Ви е апатичен, претърпява не леки времена, и Вие не знаете какво да извършите. Това чувство на действителността е обикновено, само че напълно не значи, че зарад него би трябвало да се самобичувате. В момента този човек самичък би трябвало да се оправи с всичко. Онова, което може да извършите е, да му дадете ясно да разбере, че постоянно може да разчита на Вас.
Телец
Днес може да подлудите всички в къщи и да го изкарате из нерви, заформяйки една „ сладка ” истерийка, обвързвана с мистериозното изгубване на нещо доста значимо. Почакаите с разгръщането на толкоз дейна активност, погледнете в чантата си, а и потърсете в личните си джобове. ”Нещото ” на никое място не се е изгубило, а Вие през днешния ден сте просто склонни към нервност.

Близнаци
Днес на Вашия обичан човек ще се коства че гледа през Вашите очи и схваща всичко, което желаете да извършите и за какво тъкмо го желаете. Постарайте се да не му се смеете доста мощно и гръмко, въпреки че изводите му ще бъдат тук-там наивни, тук-там -погрешни. Може пък за нещо ще се окаже прав?

Рак
Бъдете деликатни! Досадна неточност, позволена през днешния ден, може да Ви усложни живота за няколко седмици напред. Избягвайте риска, даже и да наподобява оневинен. Това,в частност, е изключително годно за комерсиалните предприятия. Не е желателно да купувате и продавате парцели, включително и старини предмети. Евентуална среща със остарели другари ще бъде доста приятна, а и на тях ще им харесат станалите с Вас промени. Някакви минали връзки може да се възобновят, само че с ново качество, и за всеобща наслада. Близък човек възнамерява да Ви каже добра вест...

Лъв
Не бързайте, тъй като неизбежно ще допуснете неточност. Не би било ненужно да си спомните, че от време на време човек би трябвало да се спре, да направи пауза и да си отдъхне. Склонни сте да се захванете с доста задачки едновременно, да зарежете започнатата работа на средата, единствено с цел да превключите на друго интересуващо Ви занятие, а по-късно и него да отложите. Но в случай че сходна променчивост в работата Ви е непростима, в персоналния живот ще сътвори доста напрегната обстановка. Не дразнете околните си хора със своите нелогични дейности.

Дева
Днес Вашата прочувствена сензитивност евентуално е прекомерно обострена, и Вие има възможност да попаднете във краткотрайна фаза на срамежливост. Затова в случай че сте уверени, че някой деликатно поглежда към Вас, убедете се, че не стоите под часовник. Чувствата и мислите на другите хора ще бъдат за Вас явни, само че не би трябвало да въздействат на това, което чувствате или мислите. Абстрахирайте се от страничното въздействие - концентрирайте се върху това, което най-вече Ви интересува. Към общуването ще можете да се върнете по-късно

Везни
Идеално време за артисти, музиканти и художници. Ако съумеете да избегнете отрицателните страсти в семействето и с възлюбените, както и да деянията въздържаност и правдивост при решение на финансовите въпроси, за вас може да възникант непредвидени настоятелен и сантиментални благоприятни условия.

Скорпион
Може да се почувствате малко подтиснати и неудовлетворени, само че по този начин е през тази седмица, в случай че можем да се освободим от пристрастеностите си. Не помрачавайте настроението си, поради инцидентно дочути приказки, доверете се на личната си преценка.

Стрелец
Не се вълнувайте толкоз! Всичко, което би трябвало да се случи през днешния ден във Вашия персонален живот, ще стане по допустимо най-хубавия метод. Важното е да се държите съответно и да се постараете да отчитате изменящата се обстановка. През този ден звездите са на Ваша страна, а това значи, че всичко ще се получи!

Козирог
Поспрете се за малко и си спомнете тези неща, които наскоро сте споделили. След това „ превъртете ” събитията малко напред и вижте, до какви последици са довели те. Нетърпението Ви не носи изгода на връзките Ви - нужни са малко отмора и време, с цел да може изцяло да разкрият своя капацитет. Стремежът за ускорение на събитията няма да даде стремежи резултат. Опитайте да поддържате връзка повече, и ще се появи опция, да започнете всичко от начало.

Водолей
Риск – това е Вашето второ име на практика във всички сфери на Вашия живот. В множеството случаи това е хубаво. Само че в случай че в този миг решите да рискувате и да превърнете наскоро започнатите връзки в непрекъснати, то по-добре приятелите Ви да Ви похитят и да Ви подържат няколко дни на безвредно място. Това, което би трябвало да се случи, ще се случи при всички положения. Опитайте се, да деянията предвидливост.

Риби
Денят ще тества предпазливостта на Рибите, заети с значима работа. Колкото по-значими задания стоят пред тях, толкоз е по-голяма вероятността от неточности. Само че не би трябвало да се отчайвате- имате късмет да разчитате на поддръжката на надеждни хора, и с тяхна помощ да укрепите личните си позиции. Достойното държание към тези, които сега се намират в подвластно състояние, ще Ви помогне да завоювате уважението на мощните в света. За страдание може да зародят проблеми в персоналните връзки и не са изключени съществени разминавания с него. Трудно е да се резервира взаимното схващане, а още по-трудно - да разберете претекстовете на своята „ половинка’.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР