Овен Сега приятелството за Вас е много по-важно, от когато

...
Овен Сега приятелството за Вас е много по-важно, от когато
Коментари Харесай

Хороскоп за Коледа: Една зодия здраво ще си изпати

Овен
Сега другарството за Вас е доста по-важно, от когато и да било, и Вие, напълно не без съображение, се гордеeте от обстоятелството, че сте израснали до умен и грижовен съдружник, подготвен постоянно да окаже поддръжка на всички особени хора във Вашия живот. В дадения миг човек, който не Ви е апатичен, претърпява не леки времена, и Вие не знаете какво да извършите. Това чувство на действителността е обикновено, само че напълно не значи, че поради него би трябвало да се самобичувате. В момента този човек самичък би трябвало да се оправи с всичко. Онова, което може да извършите е, да му дадете ясно да разбере, че постоянно може да разчита на Вас.

Телец
През този ден точно музиката ще помогне на Вас и Вашия обичан човек да се почувствате като едно цяло. Главното е, музиката да бъде подбрана вярно, като се имат поради настроенията и желанията ви. Към това мощно оръжие би трябвало да се отнасяте деликатно и внимателно.

Близнаци
Ако извършите крачка обратно и погледнете изцяло създалата се картина, ще видите, че тези проблеми, които сте си измислили, в действителност не съществуват. Далеч не всичко, което става, се намира в зоната на Вашите отговорности. Разбира се, на Вас са предоставени доста значими отговорности, и това Ви прави прекомерно нервни. Ако за известно време се откъснете от тях, то доста скоро нещата ще се решат от самосебе си. Така че си намерете метод да се поразходите и да изпиете едно „ бавно” кафе, с цел да се откъснете от цялото това препускане.

Рак
Настроени сте много безгрижно, което понякога Ви тласка към рисковани и недомислени действия, единствено че през днешния ден шанса ще Ви се усмихне, и неприятностите ще Ви заобикалят. Ще се появят благоприятни условия да се заемете с някаква нова активност, само че не е във Ваша изгода да надценявате своите благоприятни условия. Помнете, че забележителна част от грижите ще легне на Вашите плещи, а на помощ от страни е по-добре да не разчитате. Доста мъчно ще се окаже превъзмогването на фамилните различия, като ще се наложи да се потрудите, с цел да намерите общ език с по-възрастните си родственици.

Лъв
Всичко, което през днешния ден Ви каже Вашият обичан човек, ще смятате за някаква нелепост, и то не постоянно с съображение. Отгоре на всичко ще бъдете „ обзаведени” с изменчиво въодушевление. На процедура това може съществено да обиди Вашата половинка и по тази причина не би трябвало да се увличате прекомерно. Не е редно да се самоутвърждавате за сметка на непосредствен Ваш човек.

Дева
Днес още веднъж ще Ви стане тъжно, и то - без всякаква причина. Вие обичате и сте обичани, а Вашата половинка е подготвена на всичко поради Вас и дори на освен това, от това, което сте очаквали. Неизвестно за какво това Ви е все малко. Може би ще си отговорите на въпроса, какво тъкмо не Ви доближава?...

Везни
Такива качества като aскетизъм, сдържаност и дисциплина, през това денонощие ще са Ви нужни, а дори и наложителни. Само че дружно с тях не забравяйте и за другите начини за постигане на задачите. Вашите връзки с близкото обграждане през този ден не би могло да бъдат наречени еднопосочни. Може да влезете в спор с значими за Вас хора по принципиални аргументи, и в това време да изпитате наслаждение от общуването с тях, когато Вашите и техните усети очевидно се допълват. Възможно е да реорганизирате бита си и да върнете в приложимост старите нормални движимости.

Скорпион
Обмисляте да съобщите на избран човек, който напълно не Ви е апатичен. На прага сте на доста значима среща, предопределена да дефинира статута на Вашите връзки, а и ще Ви разреши да разкрие своите усеща. Е, тогава в какво е казуса? Вече знаете, че този човек изпитва към Вас аналогични усеща, и ще бъде във екстаз, да разбере за Вашите. Освен това в съответния миг идеалните небесни посланици единствено чакат сигнал, с цел да Ви окажат нужната поддръжка. Прелестната дама Венера е на Ваша страна. Какво повече може да очаквате?

Стрелец
Не бъдете прекомерно доверчиви и не разказвайте много-много за себе си, тъй като е по-добре своите секрети да знаете единствено Вие. Денят е съвършен за пътувания, командировки и премествания, само че има заплаха да Ви излъжат по пътя. Ще се подразните от някакви отговорности във финансово и делово отношение и по тази причина ще спорите с всички поред, само че в полза на истината – без съществени последици. Днес ще завърши и един тежък интервал в работата, през който сте минали в последно време. Освежете се посредством разходка на чист въздух.

Козирог
Днес в живота Ви може напълно ненадейно да се появи човек от Вашето минало, а пък Вие изобщо нямате аргументи да откажете на този човек топъл банкет. Независимо от метода Ви на разлъка, в този момент обстановката е много друга и връзките ще са напълно други. Неговите амбициозни проекти биха могли да Ви подбуден към дейни дейности и по тази причина се вслушайте в това, което желае да направи и помогнете да го осъществя. Възможно е, това да е по-лесно да се каже, в сравнение с да се направи. Затова не бързайте и се придвижвайте напред деликатно.

Водолей
Днес ще можете да отделите време за своите персонални стремежи и желания. Може да избухнат усеща към нови познати, както и да се стартират сантиментални връзки. Днес ще бъдете чувствителни и прочувствени. В работата може да се ръководите от по- възрастните и опитни сътрудници. Вечерта е подобаваща за срещи с другари и за забавни диалози.

Риби
Денят е обвързван със съществени фамилни проблеми, разрешаването на които ще отнеме много време. Грижите и суетата дразнат, само че пък резултатите се оказват изцяло почтени. Помнете, че тъкмо във Вашата глава през днешния ден ще се появят най-хубавите хрумвания, и че точно Вие сте в положение да дадете на индивида, изпаднал в сложна обстановка, фактически потребен съвет. Вероятността за нови запознанства е огромна, само че надали през този започващите връзки ще прераснат в нещо съществено. Вие ще се стремите единствено към прелестно другарство, без да желаете да се потопите в изобилието от усеща. Флиртувайте, само че не давайте каквито и да било обещания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР