Овен Съвсем не лош ден, макар че може би ще

...
Овен Съвсем не лош ден, макар че може би ще
Коментари Харесай

Хороскоп за 9 април: Трудности за тези 2 зодии в петък

Овен
Съвсем не неприятен ден, въпреки че може би ще се наложи дълго да стоите на едно място и това може да ви изнерви. Очарованието ви нараства в геометрична градация, само че е във ваш интерес да не го употребявате за користни цели.

Телец
Проблеми, свързани с недвижима благосъстоятелност или промяна на жилище ще бъдат причина за вашата отмалялост и нервност. Постарайте се да не изливайте гнева си върху околните.

Близнаци
Доста деятелен работен ден, а вечерта голям брой срещи и диалози. Имайте поради, че не всички, с които контактувате са толкоз честни, колкото очаквате, допустимо е да ви поднесат неприятни изненади.

Рак
Особен ден, провокационен, цялостен с изненади. Ще се чувствате спокойни, в случай че действате по разпоредбите, консервативно, предвидимо, отговорно, само че... надали всичко ще се случва съгласно проектите ви. Бъдете изобретателни и подготвени да действате на мига.

Лъв
Ден за смяна, за разкриване на верния път. Определено ще ви е мъчно да се приспособите, да приемете, да харесате новите неща. Търсете връзката сред нещата, разбирайте, анализирайте и споделяйте.

Дева
Определено натоварен ден. Ще се пробвате да измененията разпоредбите, статуквото, йерархията, а за това ще ви е нужна голяма вътрешна мощ. Започнете ли един път, няма прекъсване, тъй че - подготвени ли сте да рискувате, подготвени ли сте да пожертвате скуката и сивотата? Готови ли сте да Възкръснете?

Везни
Отношенията през днешния ден ще са вашият тест за толерантност, за приемливост, за християнски добродетели даже. Когато ви манипулират, дали в действителност вие не изнудвате другия прочувствено. Ходите по доста тъничък лед, възприятията са като едно минно поле. Бъдете подготвени за избавителна акция.

Скорпион
Доста работа ви чака през днешния ден. Със сигурност няма да вършите това, за което сте учили, само че пък има толкоз доста неща, които знаете и можете да свършите. Свършете всички неща, които са отсрочени, посрещнете Великден на чисто.

Стрелец
Труден ден за любовните връзки през днешния ден, сложен ден и за креативна изява. Опитайте да надскочите желанието за надзор, желанието да управлявате другите. И намерете сили да се усмихнете необятно на света, той наложително ще ви отговори.

Козирог
Отношенията в фамилията, вкъщи ви могат да прераснат в тиха фамилна злоба и то без забележима причина. Намерете това нещо, което ви свързва, нещата, които обичате да вършиме дружно. Труден ден, само че трансформиращ и освобождаващ вътрешна мощ.

Водолей
Заредени сте с доста вътрешна сила и бихте могли да се справите с проблемите. Може би тази настройка ще подтикне мнозина да чертаят дълготрайни проекти. Не давайте пари назаем.

Риби
Финансовото ви положение е сложено на тестване. Бихте могли да спечелите огромни суми, само че склонни ли сте да рискувате? Нуждата от сигурност и желанието за повече пари ще се сблъскат. Ако съумеете да ги обедините в едно и действате с ясна цел, тогава финансовата ви мощ ще е резултат на персоналната.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР