Овен Състезателният дух е дълбоко заложен в характера им, дотолкова,

...
Овен Състезателният дух е дълбоко заложен в характера им, дотолкова,
Коментари Харесай

Тези зодии обичат да се състезават повече от всички останали

Овен

Състезателният дух е надълбоко заложен в характера им, дотолкоз, че изобщо не знаят по какъв начин да губят. Ето за какво постоянно се стараят да печелят, с цел да не изпадат в нервни рецесии.



Лъв

Лъвовете непрекъснато си слагат нови и все по-високи цели и се отегчават доста бързо, в случай че нещата се случват елементарно. Те просто обичат да им е мъчно, с цел да им бъде забавно. 

Скорпион

Скорпионите имат спортна завист и са подготвени на всичко, с цел да победят. Но си слагат въпреки всичко постижими цели и са рационални в избора на съперници и дела, за които да се борят, с цел да са сигурни, че ще имат победа.

Козирог

Те обичат конкуренцията, тъй като единствено по този начин могат да потвърдят на близките, че са освен това на фона на останалите и обичат похвалите и ето за какво постоянно се трансформират в работохолици.



Водолей

Обичате конкуренцията, само че най-много, с цел да докажете на себе си, че сте най-хубавите. За вас това е метод да подхранвате самочувствието си. Не държите толкоз близките да ви ръкопляскат. Искате просто да знаете, че никой не може да ви стъпи на дребния пръст.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР