Овен Роден, за да е пръв Овенът няма умора –

...
Овен Роден, за да е пръв Овенът няма умора –
Коментари Харесай

Всеки Юнак От Силния Пол Иска Да Сте Неговото Мъжко Момиче! Ето Какъв Е Мъжът До Вас Според Зодията!

Овен

Роден, с цел да е пръв

Овенът няма отмалялост – само че не тъй като е вманиачен, а тъй като е роден, с цел да бъде пръв. Не признава конкуренция: нито в бизнеса, нито в любовта, още по-малко – в с*кса. Мачка наред, в случай че някой се опита да посегне към тази дама, която той счита, че владее. Може да бъде вихър, само че няма проблем да бъде мирен като агънце. Разбира се, в множеството случаи второто е спектакъл или мъртвило пред стихия. Но в случай че е влюбен във вас, живот ще си живеете. Знайте – той изисква да бъде единствен. И е подготвен на всевъзможни взаимни отстъпки в името на тази заветна цел. Ако се омъжите за него, да знаете, че не е от най-търпеливите. Въпреки че не е от майсторите, които ги е позор от бързата работа – при него качеството е естествено положение на бита и духа. Все отново не прекалявайте с измислянето на домашен отговорности. Не са стихията му. Ако някой би се осмелил да му тропне с крайник, това може да бъде единствено негова плът и кръв – вашето дете.

Телец

Не го променяйте – губите си времето

Чаровник, който излъчва успокоение, уют и деловитост. Правило номер едно в общуването, свалките и любовта с Телеца: Не се опитвайте да го променяте! Само ще изгубите времето си. Той е безпределно твърдоглав. А и в случай че долови и най-малкия намек за сходни мераци, край с връзката ви. Въпреки че е много толерантен – в случай че сте задоволително смела, изпробвайте доколко бихте могли да пилите по нервите му. Само че не преигравайте. Рискувате да изригне в невиждан и невъобразим до този миг от вас скандал. И още нещо – не прекалявайте с глезотиите по време на шопинг с неговите кредитни карти. Не си пада по разточителството поради самата концепция. Просто знае цената на парите – и е наясно защо служат най-добре. Тоест – не за скъпарски парцалки, а за разкош и хармония на висота. Влюби ли се във вас, е за дълго. Но не си въобразявайте, че ще диктувате играта. Това с Телеца в никакъв случай не може да се случи. Така че в случай че не можете да приготвяте кулинарни чудесии, бързо тичайте за тематични книги – не блеснете ли най-малко един път в седмицата с вкусно забъркана и изтънчено поднесена вечеря на свещи, спукана ви е работата. Ако се омъжите за него, значи сте от огромните късметлийки. Той е мъж фантазия, гарнирана обаче със съответната солидна доза ревнивост. Не пропускайте значим колорит – закостенял е във всичко. Обожава децата си, пръв е на наставнически срещи.

Близнаци

Моноспектакъл до безкрайност

Всъщност нали знаете, че той не е самичък – двойствеността е негова запазена марка. Само се молете да спре до тук. Има мъже, родени под знака на тази зодия, които си фантазират, че са четирима и повече. С него в никакъв случай няма да ви е скучно. Моноспектакълът е до безкрайност. Важното е да уточните със себе си дали желаете цялостен живот да бъдете фен – освен това не постоянно на първия ред и на премиерата. Но това е цената на безкрайното многообразие. Ако скуката е вашият зложелател номер едно, то кавалерът Близнаци ще ви задоволи в леглото и отвън него, написа Пик. Но, не дай, Боже, на него да му стане скучно. Тогава и двамата отивате на кино от шест до четири. Той изпада в меланхолия, а вие – в неспособност да му помогнете. Той обаче е истински барон Мюнхаузен – самичък се вади за косата от блатото на бита и сивото ежедневие. Парите за него са средство, с което реализира сладкия живот. Дадени му са, с цел да ги харчи.

Ако към този момент сте в напреднала фаза на флирта, стискайте зъби – той несъмнено непрекъснато закъснява, само че откакто трогателно посипе главата си с пепел, ще ви предложи вместо опрощение готина и безапелационна веселба. Ако към този момент сте омъжена за него, евентуално към този момент знаете, че бракът за него е следващият ваучър. Е, различен въпрос е, че сред две тостове може да има и скандал.

Рак

Мисли ви за майка си

Суперчувствителен, постоянно подготвен за контрастни страсти. Сутрин се държи като глезено дете, на обед – като извънредно ангажиран предприемач, вечер – като тиранин, който не е удовлетворен от пропорциите на подправки в блюдото му. Така че дамата до него от време на време е и майка. По принцип не е приключенец, само че обожава пътешествията и опознаването на света. И е подготвен да ви направи своя съучастничка в безкрайния воаяж. Ако е влюбен във вас, несъмнено. А когато го откри, незабавно ще ви стане ясно, че и той е от заслужилите актьори – тъй като в действителност не е небрежният плейбой, за какъвто го мислят някои, а извънредно рационален, логически, удобен и устойчив на житейските превратности мъж. Досадно виновен. Умен, доста интелигентен – плашещо за съперници и врагове. Наденете ли му венчална халка върху пръста, множеството проблеми в живота ви са решени. Не е ревностен повече от нужното. Докато не му се роди щерка – звъни й по три пъти дневно. Има ли обаче работа за извършване, никой не може да го отклони от нея. Неслучайно резултатът е постоянно блестящ.

Лъв

Длъжна сте да се влюбите в него

Цар измежду животните, цар и в живота. Не търпи други повелители. Нито пък рецензия, нито някой да му дава ум, нито да блокира капризите му. Екстравагантен до настъпателност. Истината обаче е малко по-различна – и тя се назовава " накърнимост ". Понякога маскира комплексите си с напористи жестове и акции. Ако си падне по вас, би трябвало да се държите по този начин, сякаш сте мечтала за това, откогато сте се родила. Според него вие сте длъжна да сте влюбена в него, да му се възхищавате от заран до вечер, да му повтаряте какъв брой е неповторим и неотразим. Той е не по-голям лакомец от всички останали представители на по този начин наречения мощен пол, само че е цялостен лакомец. Едно от обичаните му места е пред огледалото. Излишно е да споделяме, че всичко коментирано до тук се умножава по две, когато приемете семейството му, гръмне ли марша на Менделсон. Добрата вест е, че е елементарно манипулируем. Слабостите в характера му са транспарантни като минералната вода, която тече от чешмите против Халите. Но е грижлив брачен партньор – тъй че всички земни грехове му са простени. А сред тях е и склонността му към непрекъснат флирт с непознати съпруги - само че той не отива по нататък, тъй че споко. Нито за момент не изпуска децата си от взор – желае все да са първи. Иначе – кавги.

Дева

Оженете го за себе си

Той е Мъжът-Организация. Партньорът-Дисциплина. Мистър " Практичност ". Колегата " Анализ ". Не закъснява за срещи – персонални или по работа. Чете постоянно дребните букви в договорите с банката или където и да било другаде. Толкова е бдителен, че чак плаши. Но в случай че се влюби, става нерешителен и колеблив. Така че вие би трябвало да извършите и първата, и втората, и третата крачка. След като осъзнае, че можете да си прекарвате времето дружно без проблеми, стартира да показва своята отдаденост. Никак не му е мъчно. Макар и привидно въздържан, няма съмнение да премине към с*кса без особени увертюри. А след това към този момент връзките ви стават от постоянни по-стабилни. И настава моментът, в който можете да го ожените за себе си. След това обаче би трябвало да внимавате – да сте добра всеки ден, да не ползвате вулгарни изрази, да сте толерантна към мъжките му дефекти. Гледа си децата с самообладание.

Везни

Красив и почтен Дон Жуан

Той е хубав, обаятелен и без проблем се трансформира в център на внимание. Особено на женското. Притежава забележителна вътрешен глас – най-много стане ли дума за необятната дамска душа. Предпочита мира пред войната, флирта пред борбата, с*кса пред битовизмите. Но обича да има – изключително сърца на почтени девойки. Ревнив е, само че не го демонстрира. Влюби ли се, напредва крачка по крачка - устойчиво и без алтернатива за неуспех. Прави подробен разбор в интервала сред всяка последваща акция към обекта на нежните му усеща. Страстен и деликатен ухажор. Оценява кокетството, само че се отегчава, в случай че е в прекомерни дози. Държи на изрядна фигура, изрядно меню, изрядно подредена къща. Не се тормози да готви – даже всяка вечер. Но въпреки всичко не спекулирайте. Ако се омъжите за него, всичко ще ви е наред.

Скорпион

Измъчвай ме, само че ме бит

Мъж-Загадка. Емоциите му са мощни, дейностите му – не всеки път разбираеми и обясними. Мотивацията най-често си остава за него. Излъчването му е всепоглъщащо и той безочливо манипулира близките с този факт. Няма проблем да смъкна която и да е кокона, само че стане ли му скучно, край – та в случай че ще тя да е Бар Рафаели. Пада си по обстановки, в които да затвърди егото си и имиджа на победител. В любовта няма самообладание. Държи се като поробител – с риск да наподобява леко примитивен. Хитрините в дуела с дамите му идват от вътрешната страна. Иска най-хубавото, само че и предлага първо качество. В с*кса е неумирим. В иронията – също. Ако се омъжите за него, ще би трябвало непрекъснато да измисляте драми – другояче работата ви е спукана. Можете да бъдете избавена, единствено в случай че той е, примерно, режисьор. Към децата си от време на време е жесток – желае да са наясно, че в живота има 2 и 200.

Стрелец

Бесен като Индиана Джоунс

Дар от Съдбата. Оптимист, проницателен, угодлив. В положително въодушевление без спомагателни стимуланти. Винаги е подготвен да се бори до край. " Не мога " не попада в речника му. За него чашата изконно е на половина цялостна, а когато не е, той незабавно прави всичко допустимо, за я долее до ръба. Притежава яростта за живот на Индиана Джоунс и дискретната романтика на мистър Дарси. Защото влюби ли се, няма втори като него. Вие на мига сте издигната на фундамент, а в краката ви остават нещастните съпернички. И таман когато си мислите, че към този момент сте се озовали в Рая, той се прехласва по друга. Така че или се борете за него, с цел да ползвате богатствата от мирното ви взаимно битие, или му кажете " сбогом ". Защото той няма да се промени. Нито пък някой различен от останалите господа, за които приказваме. Дори да се омъжите за него, той си остава момчето главатар на последния или предпоследния ергенски запой. Бъдете метафизичен настроена – въпреки всичко е по-добре да се живее с великодушен и доблестен сътрудник, в сравнение с с някой сухар. Прекрасен татко, който всеки ден демонстрира пред децата си, че животът е игра.

Козирог

Страст на кантар

Много затворен. Досадно въздържан. Кариерист от класа. Знае по какъв начин се печели, само че не може да понесе мисълта за загуба. Дори и най-голямата красавица няма късмет пред него, в случай че е бедното момиче от махалата. Партньорката му би трябвало да е интелигентна, заможна, просперираща, ефектна – не че другите самци не желаят същото. Но за него всички тези качества са решаващи – и то тъкмо в този ред на градуиране. Успеете ли да го докопате за брачен партньор, ще живеете комфортно. Е, оглежда се настрана, само че това са дреболии пред комфорта, скъпите частни учебни заведения за децата ви, воаяжите по света, известността му в медиите.

Водолей

Губи мозъка си по-често от всеки различен

Той е пъклен артистичен и изцяло освободен – в отношението си към обичайните и другите, в тълкуването на света. Разкрепостен в реакциите си. Приема всичко едно към едно – без изненада, без нервности. И колкото повече са провокациите, толкоз по-нахъсан е той. Водолеят е прям експериментатор и даже – когато се постанова - модернизатор. Но не очаквайте честност от него. Влюбва се по-често от всеки различен. И всякога е безпределно безапелационен в неотменността на възприятията си. Естественото напрежение при започване на флирта ви, единствено го настървява още повече. Любовник от класа. Много си пада по изповедите в най-интимните моменти. Ако споделите с него някаква ваша доста съкровена загадка, е ваш най-малко за няколко месеца напред.

Риби

Печал даже и в с*кса

Вечната и постоянно необяснима тъга на Рибите може да скапе и най-хубавия с*кс и най-силната обич, на които те са способни. Другото, което нервира дамите у тях, е нежеланието да преборят каквото и да било затруднение. Особено е годно за мъжете на изкуството. Иначе са сантиментални - пишат стихове, изясняват се в нежни усеща, подготвени са да създадат всичко за вас, когато са уверени, че е настъпил моментът. Защото при тях и решителността е същински разкош. Понякога могат да минат години, преди да подхващат решителната крачка. Нерядко в душата им е цялостен безпорядък. Но като сътрудници, съпрузи и татковци са извънредно грижливи. Стига да не ги критикувате.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР