Овен Разпалвайте светлинката, вдъхновението у другите без самите вие да

...
Овен Разпалвайте светлинката, вдъхновението у другите без самите вие да
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 20 ОКТОМВРИ

Овен

Разпалвайте светлинката, вдъхновението у другите без самите вие да изгаряте. Това е велико изкуство и вие го умеете прелестно. Време е да започнете да рисувате непрекъснато картината на своя живот.

Телец

Малко неустойчив ден откъм настроения и като резултат към всичко друго. Добре, че е ден, който не е мощно професионално претрупан. Вслушвайте се във вътрешните сигнали, само че не ги разчитайте както ви е комфортно, бъдете почтени.



Близнаци

Днес ще ви движи потребността от комфорт и сигурност. Дори пътуванията ви ще са подчинени на удобството и леснината. Храната също ще е доста значима, най-много качеството й.

Рак

Благодарение на контактите, които имате, ще намерите нещата, които ви трябват. Ако се замислите, човешкото общество е като една преносно-предавателно верига и постоянно е значимо да познаваш верния човек.

Лъв

В името на фамилията ще сте склонни да се лишите от някои дребни удоволствия. Ден за фамилни срещи. Ден да усетите поддръжката на роднините си. Ден да деянията признателност към родовете, които представлявате.

Дева

Ден за изява. Не се тормозете да покажете прелестните си качества на света и не поради всички, а поради самите себе си. Позволете си да приемете признателност и хвалба.

Везни

За да въведете ред през днешния ден, ще би трябвало да сте подготвени да приемете и визията за ред на останалите. Понякога дребните неща пораждат най-големите различия, само че тъкмо тук е мястото да включите дипломатичността си.

Скорпион
 Най-добрите другари са от тази ЗОДИЯ! Най-добрите другари са от тази ЗОДИЯ!
Най-лоялните, най-отдадените и най-самоотвержените хора, които постоянно биха създали всичко за своите най-близки другари, това са единствено...

За да постигнете естетика и равновесие, ще би трябвало да рискувате да кажете или извършите неща, които нормално си спестявате. В последна сметка ще постигнете мечтаното омиротворено положение посредством спор.

Стрелец

Благодарение на оптимизма и поемането на риск, ще постигнете неща, за които до скоро единствено сте си мечтали. Малко рисков ден, можете да отидете на рафтинг примерно. 

Козирог

Понякога нещата не следват логиката, която вие сте им отредили, от време на време ви провокират. Днес ще би трябвало да приемете, че не постоянно вие контролирате ситуацията.
 Това е най-двуличната зодия - пазете се от нея! Това е най-двуличната зодия - пазете се от нея!
Ако някой Близнак Ви е заречен нещо, не се надявайте прекомерно доста, защото при тях възприятието за отговорност е най-често сведено до н...



Водолей

Дори през днешния ден не забравяйте да се упражнявате в нещо обичано. Знаете, че едвам 30 минути дневно утъпкват пътя към това да станете експерти.

Риби

В свободна атмосфера ще се развиват през днешния ден нещата и ще можете умерено да си починете от празници. Намерете музика, която успокоява и ви въодушевява.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР