Овен Противоречията между Вас и другите хора може да се

...
Овен Противоречията между Вас и другите хора може да се
Коментари Харесай

Хороскоп за понеделник, 28 ноември 2022 г.

Овен
Противоречията сред Вас и другите хора може да се изострят заради Вашата лична амбициозност и самоувереност. Не е изключено някой да завиди на Вашата храброст и свободолюбие, на огромните Ви връзки или широтата на Вашето мислене. Много е значимо, да не се самозбравите! Вслушвайте се в мнението на другите хора и може да се окаже, че то не е надалеч от истината. Освен това би трябвало да помните, че няма да минете без сътрудници. В връзките си към тях бъдете сдържани, само че обективни, и не минавайте откритите граници в общуването.
Телец
Това е един безпристрастен ден, допускащ да реализирате всички свои по-рано направени проекти, както и да преуспеете в работи, които са Ви познати. Не е желателно да експериментирате и да пробвате своите сили на някакво напълно ново занятие. По-добре ще бъде да се ориентирате към това, което е от дълго време изучено и е добре известно. Тази наклонност се отнася както за деловата, по този начин и за персоналната сфера: съсредоточени сте върху запазването на към този момент съществуващи връзки, което разрешава да подобрите контактите си с непосредствен човек. Избягвайте дълготрайните вложения - интуицията може да Ви подведе.

Близнаци
Взаимното разположение на звездите и Луната ще доведат до това, че рибките в аквариума и папагалчето от клетката, ще изпитват остра потребност от Вашата настойчивост и грижа. По тази причина е най-добре да оставите отдалеченото и да отделите част от драгоценното си време на тези дребни животинки и настроението Ви ще се усъвършенства, и времето ще прекарате потребно.

Рак
От Ваша позиция, обичаният Ви човек през днешния ден няма да схваща обикновени неща, а това може да Ви нажежи дотам, че да стигнете светене с бяла светлина. Само не бързайте незабавно да се палите: в случай че нещо сте обяснили на своята половинка неопределено или погрешно, той напълно не би трябвало да схваща това.

Лъв
Денят ще Ви зарадва с нови усещания, и изобщо няма да се наложи да скучаете. Възможни са приятни изненади на работа, а и не са изключени сполучливи съвпадения, които да Ви оказват помощ да заздравите своите позиции. Има късмет да оправите връзките си с отдавнашни сътрудници, като възобновите съдействието си при преференциални за Вас условия. Не по-зле стоят нещата в персоналната сфера. Без особени старания ще намерите общ език с околните си, и ще уредите дребните различия. Тъй като харесвате общите работи, може да започнете някакъв взаимен план, да вземем за пример, ремонт вкъщи. Успешно ще бъде далечно пътешестване, в случай че бъде планувано през днешния ден.

Дева
Девите би трябвало да бъдат подготвени за разочарования от персонален темперамент. За страдание този ден ще донесе на представителите на знака не напълно приятни новости. Освен това по никакъв метод няма да можете да се оправите и със личните си стремежи - наподобява, че те опонират на тези витални правила, които постоянно сте се стремили да следвате. В резултат на това целият ден ще се трансформира в поредно превъзмогване на несъгласие: изначало - вътрешни, а по-късно - отнасящи се до връзките с обкръжаващия свят. Ще Ви стане доста по-лесно, в случай че престанете да желаете невъзможното от себе си и близките.

Везни
Не си заслужава през днешния ден да вкарвате негативни страсти в фамилните и сантименталните връзки, и по тази причина по всякакъв начин се старайте да ги избягвате. Може да зародят нови хрумвания за повишение на деловата интензивност, свързани със взаимни финансови предприятия, както и свързани с изкуството.

Скорпион
Много неща се трансформират, само че за жалост - напълно не постоянно по този начин, както Ви се желае. Но през този ден всяко събитие открива нова опция. Нужно е единствено време, с цел да забележите това, и да се възползвате от новата опция. Наистина, постоянно вземате верни решения, ръководейки се от своята вътрешен глас, само че не постоянно може да обясните на обкръжаващитие (даже и на най- околните си хора), за какво предприемате тази или онази крачка. Успешни ще се окажат покупките, даже и да са спонтанни и непланирани. Даже и множко да похарчите, отново няма да останете с празно портмоне.

Стрелец
Както нормално, Вие имате какво да кажете на обкръжаващите, а днешното разположение на планетите ще Ви даде храброст, с цел да кажете мислите си на глас. Абсолютно сте подготвени да извършите това. Но преди да си отворите устата, помислете за това, кой Ви слуша в този момент. Ще бъдат ли възприети думите Ви по нужния метод? Действително ли това има такова огромно значение? И най-главното е, фактически ли желаете да отблъснете хора, които толкоз желаят да станат по-близки с Вас? Защо не кажете всичко на четири очи единствено на индивида, който е заслужил?...

Козирог
Днес на Вашия обичан човек ще бъде достат мъчно да се сдобри с това, че е приключил някакъв следващ стадий от Вашите връзки.Опитайте се да го убедите, че скоро стартира идващия, а той ще бъде доста по- добър, по-ярък, топъл и забавен от предходния.

Водолей
Много значима ще бъде ролята на връзките през този ден. Не по-малко настоящи ще се окажат и материалните въпроси, защото ще се наложи да отделите внимание освен на личните си приходи и спестявания, а и на взаимните запаси: да вземем за пример на съпружеските. Напълно е допустимо, да не става въпрос единствено за пари. Често общ капитал може да станат интелектуални, креативен и други благоприятни условия. През втората половина на деня ще бъдете по-проницателни и по- удачно ще излагате своите мисли. Може да заминете на пътешестване или да получите уведомление, изключително в случай че сте към Христовата възраст.

Риби
Днес съществува заплаха границата сред Вашите персонални и публични светове да бъде нарушена, като единият се пробва да проникне в другия, и назад. Затова, без да бързате, помислете дали желаете това да се случи, или - не. Възможно е тези промени да се окажат потребни, само че като резултат от тях може да се получи и някаква загуба за Вашата обвързаност - не световна, само че все-пак загуба. Слабо контролирате ролята, която един не апатичен Ви човек играе в живота Ви, по тази причина бъдете нащрек.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР