ОВЕН Промяната е единствената константа, овни. Повтаряме: промяната е единствената

...
ОВЕН Промяната е единствената константа, овни. Повтаряме: промяната е единствената
Коментари Харесай

Любовно предсказание за всяка зодия през СЕПТЕМВРИ

ОВЕН

Промяната е единствената константа, овни. Повтаряме: смяната е единствената константа. И тази смяна може да се прояви по друг метод за другите хора. Някои от вас ще се окажат по-впечатлени от другия, в сравнение с са били в миналото до момента. В резултат на това може да се почувствате въодушевени да работите дружно за това-завинаги, за което постоянно сте мечтали. Други може да открият, че това е моментът да излезете от избрана връзка и да превърнете себе си в приоритет. Оставете това, което би трябвало да се разгърне по метода, по който би трябвало да се разгърне, до момента в който се освободите от нуждата да контролирате обстановката.

На хартия всичко наподобява вярно, нали? И въпреки всичко във вас има досадно възприятие, че нещо не е наред. Не се опитвай да „ рационализираш “ страстите си, Телец. Истината е, че те не са толкоз вложени в тази връзка, колкото вие. Кариерата им е по-скоро приоритет за тях в този миг. Така че, освободете се от нуждата да извършите тази връзка освен това от това, което е. Това, че сте един до различен като другари, към този момент звучи като добър компромис.
 6 зодии с шанс във всичко през СЕПТЕМВРИ 6 зодии с шанс във всичко през СЕПТЕМВРИ
ДЕВА Твоите артистични сетива подскачат, Деви. Може да се почувствате въодушевени да създадете нещо извънредно смислено; нещо, което...

БЛИЗНАЦИ

Когато нещо е уместно за вас, ще го разберете и в костите си. Също по този начин, когато нещо не е. Съвсем ясно е към какво насочва вниманието ви тази обстановка. Нарастващият разкол е знак, че нещата надали ще се получат. Може или не може да сте подготвени да прекратите нещата незабавно и това е добре. Направете малко пространство за начало. Това ще ви даде вероятността, от която се нуждаете, с цел да започнете да давате приоритет на личните си потребности.



РАК

Това е драма с основна писмен знак „ Д “, раци, и евентуално ще почувствате, че всички към вас (особено семейството) в действителност тестват вашите граници. Устоявайте на желанието да бъдете груби с думите си, което е наклонност при вас, когато сте задействани. Това, което желаете да извършите, е да изразите мнението си по метод, който е гальовен, само че въпреки всичко безапелационен. Вярвайте, че скоро ще намерите метод да прережете кабелите и да продължите напред. Не чакайте, до момента в който всичко свърши, с цел да кажете молитва на признателност. Не забравяйте, че даже в най -мрачните моменти имате защо да благодарите.
 Тези 6 зодии ще са нещастни през СЕПТЕМВРИ Тези 6 зодии ще са нещастни през СЕПТЕМВРИ
ТЕЛЕЦ Определено имате потребност от време, с цел да обмислите нещата, преди да разклатите лодката в работата си. Планетите въздействат върху кари...

Може би това не е краят на пътя, лъвове. Може би това е просто спънка. Вашият ангажимент да решите нещата - дружно като двойка - ще дефинира къде отиват нещата оттук насетне. Нещо ни подсказва, че ще изберете честността и връзката пред всичко останало. Да, това значи да се отнасяте един към различен по напълно нов метод и не, това не би трябвало да е нещо неприятно. Неизвестното е мястото, където е магията. Запомнете това до края на септември.

Може да започнете есента с добра записка, деви. Има остатъчен яд от всичко, което се е случило (или не) през последната година, и възприятие, че ще ви отнеме известно време, с цел да продължите отсам. Помислете за физическо разграничаване от мястото на закононарушението (поне за известно време). Това сигурно ще ви помогне да преодолеете болката и да се грижите за себе си по-добре. Докато септември не идва с заричане за нов романс, той ще ви остави място да се движите все по-надълбоко в личното си създание.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР