ОВЕН Професионалният четвъртък няма да бъде много лек за вас.

...
ОВЕН Професионалният четвъртък няма да бъде много лек за вас.
Коментари Харесай

Кошмарен ден с много тревоги за 4 зодии

ОВЕН
Професионалният четвъртък няма да бъде доста лек за вас. С началниците има към момента неизяснени неща и се постанова да балансирате или да изчаквате. Не бива да се гневите в службата си и дома, тъй като това би могло съдбовно да попречи на делата ви.

ТЕЛЕЦ
Вашата интензивност е забележителна, Телци, в четвъртък. Действайте далновидно, а доказателство за опциите ви ще бъдат сполучливите контакти за деня. Бъдете прецизни към финансовите връзки с сътрудници или организации. Бъдете доста деликатни в дома си, вероятни са неприятности.

БЛИЗНАЦИ
Делови, радостни и с огромен креативен капацитет са Близнаците през днешния ден. Онова, което ви следва в четвъртък, по никакъв начин не е малко и няма да имате персонално време и контакти по разнообразни мотиви. Бизнесмените държат всичко в ръцете си в този момент, а работата зависи единствено от желанието им.

РАК
Положението, в което през днешния ден се намират мнозина от вас, не е доста положително. Причините за неодобрение и неспокойствие са свързани с невъзможността за продобиване на пари. За други от Рак раздразнението се отнася до разкъсване на връзките с родственици или сътрудници.

ЛЪВ
Днес при Лъвовете е изключително засилено „ шестото възприятие “, което ви принуждава да бъдете по-затворени и безмълвни, вършейки делата си в изискванията на известна загадъчност. Като благоприятни условия за дейности обаче не сте лимитирани и можете да постигнете желанията си. Разчитайте на себе си.

ДЕВА
В четвъртък Девите ще реализиран триумфи, и по-специално тези от вас, които работят в съдружничество – бизнес, взаимни разработки, търговия. Вашите контакти през днешния ден са свързани с пари. Денят е потребен за подписване на контракти, наемане на нова работа. Бъдете доста деликатни!

ВЕЗНИ
Днес множеството от Везни са напълно ангажирани с персоналните си стремежи и желания. А те най-често се отнасят към интимните контакти. При мнозина са сензитивно нарушени, ще ги балансирате, като гледате по-обективно на нещата. В службата си бъдете деликатни.

СКОРПИОН
В четвъртък множеството Скорпиони ще се възползват от мощните си позиции, с цел да реализиран желанията си. Не бива да се стига до несъобразителност, само че някои ще си го разрешат. Разумно е да действайте поредно. Мислете, преди да предприемете каквото и да е. Избягвайте гнева вкъщи.

СТРЕЛЕЦ
Тих и спокоен е четвъртък за Стрелците. Настроението на съвсем всички е нараснало, а дейностите ви са сполучливи. В делово отношение няма да се сблъскате с трудности. Не провеждайте настоятелен договаряния. Отложете ги за различен ден. Грешите в преценките си по отношение на интимния живот.

КОЗИРОГ
Четвъртък е изпълнен с труд при вас. С много висока креативна изява сте, което не може да остане неусетно. Организаторските ви качества са мощно изявени в този момент и някои би трябвало да се възползват от тях, с цел да извършат реорганизации в бизнеса си. Добре е да се преценявате с парите си и да се пазите от непотребни разходи. Очаква ви пътешестване.

ВОДОЛЕЙ
Честолюбието ви е неудовлетворено, а това постоянно се трансформира в база за неконтактност. Ако по този начин сторите през днешния ден, ще сгрешите, тъй като четвъртък носи цялостна реализация в това отношение. Имате блестящи хрумвания, които през днешния ден умерено можете да изложите пред хора, на които вярвате. Служебният ви ден ще бъде потребен.

РИБИ
Силно изразено е желанието ви за властване, само че вероятността да го осъществите точно през днешния ден е минимална. Налага се да се справите с недоволството, което бушува у вас, с цел да можете в атмосферата на душевно успокоение да организирате креативните си сили.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР