Овен Прочетете ощеДори да си мислите, че не се влияете

...
Овен Прочетете ощеДори да си мислите, че не се влияете
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 7 юли: Везни- не се събирайте с бившите си, Водолей- бъдете верни на себе си

Овен
Прочетете още
Дори да си мислите, че не се влияете от мнението на вашият сътрудник при взимане на някакви решения, ще се изненадате какъв брой доста от гледните ви точки съответстват. Съдбата през днешния ден може да ви даде значим урок, в който да се научите, че не всичко в работата ви е еднопосочна улица. Помагайте на сътрудниците си, с цел да ви се погне и на вас в сложен миг. Може да изкарате бързи пари по непочтен път, само че в дълготраен проект това ще ви повлече надолу и загубите ви ще големи, защото ще сте изгубили доверието на клиентите си.

 

Телец

Определено през днешния ден може да сте много ядосани. Вашата нервност ще е на разположение през целия ден, тъй че надали ще може да се оправи настроението ви. Вероятно, през днешния ден ще сте подложени на голям напън бързо да свършите нещо или да разрешите нещо с вашият автограф. Важните решения изискват време, тъй че не бързайте и отстоявайте правата си. Да подражавате на приятелите и познатите ви с всички неща, които те си купуват, не е толкоз елементарно, изключително в случай че финансите ви са лимитирани.

 

Близнаци

Новите връзки ще бъдат връхната точка през този ден. След дълго време любовта ще ви навести. Чакането на романтиката най-сетне ще свърши, може би. За да спечелите значим план през днешния ден, както ви е известно ще ви е нужно дипломация и сексапил. Първото го употребявате ловко, тъй че подсилете чарът си през днешния ден и се усмихвайте повече. Положителното въздействие на планетите през днешния ден ще направи всяка една ваша инвестиция сполучлива. Ще имате шанса да увеличите активите си, тъй че това е идеалният ден за всевъзможни инвестиции и финансови покупко-продажби.

 

Рак

Днес с лекост ще предвидите това, което сътрудникът ви би ви попитал или би изискал от вас. Не позволявайте скуката да убие живеца във връзката ви - направете нещо изненадващо. От вас ще се изискват голям брой доклади и информации за институциите, с които работите. Работата с документи може да се окаже много изтощителна, само че няма потребност да изпадате в суматоха. Спрете да обръщате внимание на всеки един лев, който може да спестите. От време на време имате потребност да си купите нещо мечтано, с цел да имате нова цел и мотивация, за която да продължите да спестявате.

 

Лъв

С благословията на звездите през днешния ден, мнението ви ще има особена тежест и ще съумеете да се наложите над колегата ви. Всяка една дума и деяние ще са адресирани с съответна цел, тъй че да постигнете резултатът, който желаете. За да върви безпрепятствено работата ви през днешния ден, ще би трябвало да зададете точните въпроси в точното време. Разкриването на избрани детайлности и елементи ще е основно за работният развой през днешния ден. Ако сте си купили нещо прекомерно скъпо и осъзнавате, че не ви е било належащо, то пробвайте да го върнете, в случай че не минал срокът за това. Импулсивните покупки изключително онлайн, могат да са унищожител на бюджета ви.

 

Дева

Не се нуждаете от нищо изтънчено, с цел да си прекарате добре с обичаният ви човек. Много добре би ви се отразило да поддържате връзка с ваши другари, защото обществените ви контакти напоследък може би са много лимитирани. Днес, може да сте много по-консервативни и обрани, защото времето ви притиска за някои планове, а вие мъчно работите, когато ви се зададат някакви рамки. Като цяло сте на прав път към финансовата непоклатимост. Звездите са на ваша страна, тъй че се възползвайте от този удобен интервал и направете нужните вложения.

 

Везни

Ако сте несемейни, може съществено да обмислите да влезете в ангажираща връзка. Ако неотдавна сте се сблъскали с някогашния си и обмисляте да се съберете още веднъж, би трябвало да се въздържате от това изключително през днешния ден. Съгласяването с още спомагателни задължения няма да потребно за никого, защото работата няма да е свършена качествено. Откажете всичко, което би ви натоварило в допълнение през днешния ден. Имайте подготвеност да помогнете на някой ваш непосредствен, който се нуждае от пари в този миг. Особено, в случай че се отнася за здравето на  родител или другар, то не се колебайте и за момент, дали да дадете поддръжката си.

 

Скорпион

Днес, може да почувствате, че става нещо вълнуващо в любовния ви живот и да отбележите тази дата като по-специална. Извлечете всички позитиви от удобното разположение на звездите в този ден. Вероятно, някой сътрудник ще се опита злепостави пред останалите ви. Не отвръщайте на словесната офанзива, а подминете като, че ли това не се отнася за вас и продължете да се занимавате с работните си задания. Денят не е удобен да кандидатствате за заем или да взимате пари на заем. Простирайте се съгласно чергата си и не харчете пари за непотребни неща, от които нямате нужда сега.

 

Стрелец

Ще можете да очаквате трогателен любовен ден както в никакъв случай до момента. Има възможност да се почувствате доста буйни и ще задушите колегата си с обич и любов. Игнорирайте всички клюки, които се носят из офиса ви и се концентрирайте над плановете си. Няма кой да ви свърши работата, тъй че не си губете времето в безполезни неща. Денят е изключително обещаващ за значими нови финансови придобивки. Инвестирайте всички непотребни пари преференциално. Нещата ще протичат добре и сигурно ще намерите верните покупко-продажби.

 

Козирог

Добре обмислете претекстовете и причините си, преди да започнете спор с колегата си. Може да си окаже, че има и по-безболезнено решение на по-ниска цена, без доста драми  от ваша страна. Ще се наложи да работите напрегнат, защото периодите за осъществяване на работните ви задания ще са прекомерно къси. Въпреки това ще съумеете да завършите множеството от плановете си. Следете прецизно извлеченията от банковата си сметка, защото е доста евентуално да забележете някаква неточност или сума, която е трябвало да бъде възобновена от върната покупка.

 

Водолей

Бъдете правилни на себе си и дръжте на думата си, когато би трябвало да извършите заричане, което сте дали на половинката си. Тази ваша постъпка ще изненада прелестно колегата ви и ще затвърди доверието във вас. Дори, през днешния ден да имате малко повече независимост и разполагате с времето си, както вие прецените, не се отпускайте прекалено много, защото елементарно може да станете мързеливи и в последна сметка да отложите работата за на следващия ден. Емоционалните покупки могат да се окажат сполучливи през днешния ден. Когато похарчите парите с обич към това, което купувате, несъмнено удовлетворението ви ще е двойно по-голямо.

 

Риби

Не постоянно работата в екип с колегата ви е толкоз сполучлива, колкото ви се желае, само че през днешния ден звездите ще ви влеят малко от положителната си сила, с цел да работите като едно цяло с вашата половинка. Дори да работите независимо доста по-добре, когато през днешния ден обедините концепциите си с тези на сътрудниците ви, работата ви ще върви доста по-бързо. Бъдете основателят и триумфът ще бъде обезпечен. Има огромна възможност през днешния ден да похарчите с лека ръка пари за изцяло непотребни неща. Следете прецизно месечния си бюджет и никога не прибягвайте към спешният си фонд.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР