Овен При възможност ограничете кръга от хора, с които ще

...
Овен При възможност ограничете кръга от хора, с които ще
Коментари Харесай

Хороскоп за 24 август: Неприятности за една от зодиите, за друга неочаквана вест от чужбина

Овен
При опция ограничете кръга от хора, с които ще поддържате връзка през днешния ден. Ако е допустимо, и общуването с любимииия човек снижете до най-малко само че по този начин, че да не изпадне в неразбиране или пък да си фантазира несъществуващи неща. Или, не дай Боже, да реши, че се е трансформирало отношението Ви към него... После ще се наложи да се борите с последствията на бурното му въображение.

Телец
Емоционалният декор се стабилизира, а и настриението се усъвършенства. Днес Телците са настроени благожелателно и оптимистично и нямат проблеми при общуването с обкръжаващите. Може да завързвате нови познанства. Не Ви липсва внимание, и в това време сте деликатни, тъй че надали ще се свържете с неподобаващ човек. Творческият Ви капацитет е доста висок и през този ден ще Ви се появят смели хрумвания, необикновени замисли, като забележителна част от тях може да се осъществят неотложно. Не се опасявайте да проявявате автентичност, и експериментирате.

Близнаци
Днес на Вашия обичан човек му следва да Ви помогне в някаква не лека работа и той сполучливо ще се оправи с тази не лека задача. А триумфът ще бъде толкоз пагубен, че за Вас ще остане единствено опцията да се удивлявате в бързината му на намиране на решения.

Рак
Имате родственици в чужбина? Това може да значи, че през днешния ден ще получите уведомление отдалече и това, което ще съдържа, може хем да Ви зарадва, хем да Ви учуди и дори озадачи. Преди всимането на решение звездите Ви поучават, да претеглите всички „ за” и „ против”, с цел да не се окажете по-късно простак. Уверени ли сте, че в чужбина ще Ви оказват помощ?

Лъв
Можете напълно да посветите това денонощие на контакт с други хора. Обучението ще бъде продуктивно, въпреки и да протича в неофициална конюнктура. Възможно е точно през този ден с помощта на приятелите, или на личната Ви упоритост, най-накрая да откриете нужната Ви информация, или да купите нужната Ви книга. Сега би трябвало да поразгледате кръга на своите познати. Някои от Вашите увлечения (особено от интелектуален характер), през това време могат да се видоизменят. Може да се върнете към хрумвания, които са Ви интересували по-рано.

Дева
Девите са подготвени за решителни дейности и съществени промени във всяка сфера. Доколкото деловата интензивност по понятни аргументи през днешния ден не е висока, болшинството представители на знака ще се съсредоточат върху персоналния си живот. Бедата е в това, че околните Ви хора не схващат Вашите желания и планове, а Вие нямате предпочитание да им обяснявате каквото и да било. Така че вероятността за спорове за жалост е прекомерно висока. Това е не неприятен ден за пътешестване и екскурзии, а също и за всевъзможни други занимания, способстващи за разширение на кръгозора. Но пък с физическите натоварвания не се престаравайте - те биха могли да да доведат до утежняване на самочувствието.

Везни
Изключително подобаващ ден, с цел да покорите няколко сърца. На процедура през днешния ден това няма да съставлява за Вас никаква компликация. Една усмивка, един палав взор и този, който се е загледал у Вас е Ваш! Но какво ще вършиме по-късно с него, ще се наложи да решите сами.

Скорпион
Може да се почувствате малко подтиснати и неудовлетворени, само че по този начин е през тази седмица, в случай че можем да се освободим от пристрастеностите си. Не помрачавайте настроението си, поради инцидентно дочути приказки, доверете се на личната си преценка.

Стрелец
С всички мероприятия, свързани с образование, пътешестване, другарство и пропагандиране на някакви хрумвания, социална работа, както и с подсилване на персоналния престиж, би трябвало да се заемете през първата половина на денонощието. През това време ще успявате елементарно да се справите с всичко и от първи опит. Възможно е от своите начинания да получите дори повече, в сравнение с в началото сте считали. В края на деня може повече да се ускори Вашата неустановеност, като не са изключени измами на съперниците, също и комплициране и машинация в бизнес - съюза или брака.

Козирог
Още не е късно, да измененията всичко във Вашите връзки. Макар че е минал един ден, те към момента са като глина, моделин или влажен пясък и подлежат на промяна и дисторция. Днес може да се заемете и с едното и с другото - по Ваше убеждение.

Водолей

Заслужава си да си спомните за дребните неща и второстепенните задания, за решавнето на които дълго време не сте успявали да стигнете. Днес не си заслужава да се заемете с нещо доста, само че не по този начин стои въпроса с решаването на неголеми планове. Вероятно е превъзмогването на фамилните недоразумения и сливане на напъните за реализиране на общи цели. Недоволството един от различен ще премине на втори проект, а доста искания ще се окажат забравени. За самочувствието Ви няма да е зле, да се поглезите с нещо вкусничко.

Риби
Ще Ви зарадват финансовите приходи - непредвидени и напълно навременни. Не доста от Рибите, на които парите не падат от небето, ще намерят подобаващ метод да ги проработят. Възможно е начало на дейно съдействие в нова сфера. Начинанията през този ден ще открият пред Вас нови професионални благоприятни условия. В персоналния живот на Рибите не предстоят никакви промени и дори някои представители на този знак ще стартират да скучаят. Впрочем вие, представителите на Знака не сте от тези, на които стабилността и предсказуемостта навяват отчаяние - вероятно ще си намерите метод за забавление.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР