Овен През този ден ви очаква толкова много общуване, че

...
Овен През този ден ви очаква толкова много общуване, че
Коментари Харесай

Щедър подарък и шеметен успех в офиса за четири зодии

Овен

През този ден ви чака толкоз доста другарство, че ще съжалите, че сте поздравили доста хора. Останете общителни до края, това ви прави красиви.

Телец

Днес близките ще ви схващат мъчно. Най-добре не се опитвайте да обясните необяснимото. Кой може - ще разбере и самичък.

Близнаци

Този петък поставете на напред във времето въпросите от персоналния ви живот. Има да наваксвате с дарове и нежности, тъй че - действайте.

Рак

Денят ще ви предложи забавна активност, която преди не сте изпълнявали. Не бъдете прекомерно строги към себе си, насладете се на процеса. Всичко ще пристигна с опита.

Лъв

Този петък може да си позволите да бъдете по-разточителни. Осигурете си незабравимо превозване на вечерта и не изневерявайте на желанията си.

Дева

Това е ден, в който да действате с обсег. Ако тръгнете да мислите преди всяко деяние ще загубите и сили, и време. Не се съмнявайте в себе си.

Везни

Този петък е значимо да отчетете мнението на близките, изключително в случай че ви предстоят съществени стъпки в служебната сфера. В противоположен случай отговорността за протичащото се ще е единствено ваша.

Скорпион

Този петък не разчитайте напълно на шанса си. Има фактори, които може да трансформират проектите ви и да се наложи да търсите други способи на деяние.

Стрелец

Този петък може да ви срещне с някоя от грешките ви. Благодарете ѝ за опита и научения урок и продължете нататък по-разумни и положителни.

Козирог

Този петък с чиста съвест може да се поглезите. Подарете си, каквото ви душа желае и не проявявайте невзискателност.

Водолей

През този ден спазвайте салдото във всичко. Непремерени дейности или думи може да ви извадят от равновесие за нескончаем интервал от време.

Риби

Не пропилявайте вечерта без среща с другари. Имате потребност да разпуснете измежду свои хора, да си припомните радостни случки от предишното и да видите какъв брой доста път сте минали.

източник: Actualno.com

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР