Овен През този ден трябва внимателно да се вслушвате във

...
Овен През този ден трябва внимателно да се вслушвате във
Коментари Харесай

Хороскоп за събота, 5 ноември 2022 г.

Овен
През този ден би трябвало деликатно да се вслушвате във всичко, което Ви споделя Вашия обичан човек. Може би по тази причина, че да ви бъде и по-късно, е редно да му отговорите, когато Ви попита, за какво сте постъпили по този начин, а не както Ви е съветвал В последна сметка,дали ще постъпвате съгласно съвета му или не, си е персонално Ваша работа...
Телец
Много ще Ви бъде мъчно да намерите общ език с шефовете, авторитетните хора и представителите на държавните органи. За обществени изяви това също не е най-подходящия ден. Ще изглеждате неубедително, и като че ли ще се губите в извънредно значимите моменти. Затова пък извънредно плодотворна ще се окаже независимата работа, и най-много - свързаната с изчисление или разбор на обстоятелства. Този ден може да употребявате за сдобряване след свада, или за оправяне на връзките със безценен за Вас човек. Помнете, че през днешния ден сте настроени за рецензия, и по тази причина не би трябвало да казвате всичко каквото мислите напряко, а да преброите първо до 10.

Близнаци
Денят разкрива нови вероятности. Като интелигентен и съобразителен човек, ще съумеете освен да постигнете поставените цели, само че и да си извършите дълготрайни проекти за бъдещето. Сега това е доста потребно, защото моментът е извънредно удобен за първи стъпки в определената тенденция. Емоционалният декор ще бъде удобен, а денят вероятно ще Ви подари доста приятни минути. На процедура всичко стартирано ще се оказва сполучливо. Особено доста ще Ви върви в действия, изискващи фикция и ексцентричен метод.

Рак
Днес може да откриете, че Вашите показа за обич напълно не съответстват с тези, на Вашия обичан човек. Постарайте се, колкото е допустимо по- бързо да достигнете до приблизително аритметично във Вашите съждения, другояче споровете в бъдеще са неизбежни.

Лъв
Ще съумеете да постигнете забележителен триумф в това, с което се занимавате, само че за задачата ще се наложи да прибегнете към нетрадиционни ограничения. Бъдете подготвени да нарушите дори тези обичаи, към които се отнасяте с откровено почитание: единствено непрекъснато експериментирайки, ще можете да постигнете обилни резултати. През този ден е допустимо начало на нови сантиментални връзки, единствено че би трябвало да знаете, че тази връзка ще изисква от Вас прекомерно доста. Няма да съумеете да запазите успокоение, нито филосфско отношение към ставащото. Ще се окажете в самия център на бурята на пристрастеността.

Дева
Самота в тълпата - това е за Вас. Даже паралелно с обичания човек, ще се чувствате неразбрани и никому ненужни. Постарайте се по никакъв метод да не показвате настроението си пред своя обичан човек, тъй като може да реши, че всичко е поради него, и да се разстрои. А, в полза на истината, няма никаква виновност.

Везни
Забравете за всякаква работа и обърнете взор към персоналния си живот. В края на крайщата началникът или сътрудникът могат да почакат, а своята орис може да изпуснете окончателно. Днешният ден ще окаже решаващо въздействие на по- нататъшното протичане на Вашия живот.Само да не го пропуснете!

Скорпион
Днес ще се наложи много дълго да убеждавате своя обичан човек в правилността на това или това деяние, което бихте желали той да предприеме. Не се знае, дали ще съумеете да се справите с това или не, само че ще се наложи да извършите замисленото независимо.Настройте се за това по- рано.

Стрелец
Убедете се в това, че тъкмо знете, къде звършва другарството и стартира любовта. Днес ще Ви бъде доста елементарно да прекрачите тази граница както към едната, по този начин и към другата страна. Трябва тъкмо да знаете какво вършиме и какво Ви е нужно, другояче всичко може да приключи по най-неприятния за Вас метод.

Козирог
Днешният ден ще Ви донесе блян да изпитате нещо ново, както и да внесете промени в своя живот. Тъй като даже и не сте се замислили за последствията от тези (евентуални) дейности, които желаете да извършите, може да извършите куп (откровено казано) нелепости. За благополучие позволените през днешния ден неточности ще множете да оправиоте съвсем без изпитание. Не е желателно през този ден да се подписват крупни покупко-продажби, и в частност - да продавате свое скъпо имущество. Против дребните покупки звездите нямат нищо, само че ще бъде добре, в случай че са авансово планувани, с цел да избегнете спонтанността на придобиване.

Водолей
През този ден обърнете изключително внимание на своя външен тип. Трябва да бъдете неподражаеми и да представлявате пример на усет, жанр и елегентност.Вашият обичан човек - действителен или евентуален, обезателно ще оцени това и няма да изпусне своя късмет...

Риби
На Вашия обичан човек през днешния ден ненадейно ще му се прииска, да Ви зарадва с нещо. Затова се постарайте фактически нищо да не очаквате и да вярвате в това, че сърпрайзът ще се окаже същински празник за Вашата душа и в последна сметка няма да Ви разочарова. Звездите Ви желаят шанс.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР