Овен През този ден ще се чувствате доста уморени, така

...
Овен През този ден ще се чувствате доста уморени, така
Коментари Харесай

Хороскоп за 27 юни: Доста интересен ден се очертава за тези 2 зодии

Овен
През този ден ще се чувствате много изтощени, по този начин не е за предлага да си уреждате срещи. Очакванията на обичания ви човек няма да се оправдаят. Само че, в полза на истината, доводи от вида боли ме главата няма да са ви доста от изгода.

Телец
Виждайки по какъв начин ваш другар е постигнал своята цел, ще усетите по този начин нужният ви прилив на ентусиазъм, с цел да постигнете своите. Все сте отлагали това не леко решение, само че през днешния ден ще се наложи да погледнете обстоятелствата в лицето и вечно да се избавите от тази неприятна привичка. Истината без накичване - това е вашата единствена опция. Повтаряйте си, че всички жертви, които сте принудени да извършите, ще ви се отплатят, и то доста по-рано, в сравнение с сте се надявали! За благополучие, когато разгласят началото на тържеството, развлеченията ще са просто в обилие и напълно тъкмо ще разберете, с кого си коства да определите среша.

Близнаци
Красотата може да бъде открита на разнообразни места и по тази причина не се опитвайте непрестанно на мястото на неприятното да сложите положителното. Дайте си сметка за всичко, което ви разстройва. Нима и там няма нещо, което да съставлява някаква полезност? Потърсете какво може да вземете със себе си, продължавайки своето странствуване. Задръжте онази връзка, урок или мисъл, която в даден миг провокира у вас някакъв дискомфорт, тъй като точно те в бъдеще ще се окажат най-полезни.

Рак
Това е ден на прелестно неофициално другарство. Не се отхвърляйте от поканите за тържество по случай рожден ден, годишнина от празник или някакво друго празненство. Ще прекарате времето си добре, в случай че се окажете в компанията на съвсем непознати хора. Освен това този ден денят е извънредно подобаващ за срещне с родителите на вашата половинка и напълно няма да е мъчно да намерите общ език. Ако планирате да се занимавате с някаква работа, имайте поради, че сполучливото им довеждане докрай не зависи единствено от положените усилия от ваша страна, само че и от стечението на събитията. Ако в нещо не ви върви, просто превключете на друго занятие.

Лъв
Очаквайте непредвиденото и бъдете подготвени то да ви се яви в доста мъглива форма. Проектът, който ви наподобява отегчителен, внезапно ще се окаже забавен и многопластов и още веднъж ще ви подтиква, да се захванете за работа. Или пък сътрудника ненадейно ще прояви тъкмо оня гений, който не е достигал на вашия тандем за изцяло сполучлива работа. Даже персоналният ви живот може внезапно да тръгне заобиколно около вашия настоящ път. Денят дава обещание да бъде забавен.

Дева
Днес вашият обичан човек ще заприказва с вас на някаква много сериозна тематика и то толкоз сериозна, че и сами ще се учудите, тъй като от него изобщо не сте очаквали такива думи. Ще се наложи дружно да се оправяте с казуса и да обсъждате какво да решите. В последна сметка всичко ще приключи повече от сполучливо.

Везни
Много обичате да балансирате по острието на бръснача. Днес за това няма да има каквато и да било нужда, и по тази причина слизайте. Като цяло денят дава обещание да е спокоен и да не е претрупан със събития. Душата ви би трябвало да бъде сгрята от осъзнаването на личната си нужност и незаменимост. Какво още ви би трябвало, с цел да сте щастливи?

Скорпион
Мислели сте, че сте купили всичко, което ви е нужно, само че внезапно сте се сетили, че има и още нещо, което сте не запомнили. След като сте си изяснили защо става дума, подготвени ли сте, да тръгнете да търсите мечтаното? Само не се престаравайте! Помнете че не постоянно по-голямото и по-скъпото е по-хубаво. Купете нещо по-обикновено - даже една роза може да направи човек благополучен за през целия ден, а дори за седмица и година.

Стрелец
Вашият знак е прочут със своето свободолюбие, само че са малко тези, които знаят, че вие сте и доста лоялен сътрудник. Това е изключително настоящо, в случай че сте се срещнали с човек на вашето интелектуално равнище, и също така сте усетили увлечение към този човек. Ако за известно време изчезнете от живота на приятелите си, те би трябвало да ви схванат. А в случай че са ви същински другари няма да се учудят, в случай че по-късно се появите на улицата и с необятна усмивка кажете, че е допустимо, това да е обич.

Козирог
По сходство на всеки публично коронован шеф, през днешния ден ще се чувствате спокойни и уверени. Няма да взимате на съществено напразното бръщолевене, а и няма защо да се безпокоите, защото всички в близост ще са напряко очаровани от вашата обаятелна персона. Доброто ви въодушевление ще се предава на близките. Денят ще бъде спокоен и по тази причина се отпуснете, а в случай че въпреки всичко има прочувствени прояви, това ще се гърмежи от смях, а не от яд. Днес всички ще са удовлетворени от мястото, на което се намират и от това, с което се занимават.

Водолей
Днес вашият обичан човек ще стане благополучен собственик на особени права и пълномощия, каквито във връзка с вас няма никой различен човек, в този голям свят. Остава да се надявате, че той ще се разпореди с полученото богатство деликатно и рационално, както прилича на вашата половинка.

Риби
Денят е неподходящ за изясняване на връзки и правене на кавги с възпитателна цел. През днешния ден е по-добре да претърпите, стискайки зъби, или обливайки възглавницата със сълзи. Всички опити да измененията нещо единствено ще задълбочат създалата се обстановка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР