Овен През този ден ще разберете, че още не е

...
Овен През този ден ще разберете, че още не е
Коментари Харесай

Хороскоп за вторник, 28 март 2023 г.

Овен
През този ден ще разберете, че още не е късно да върнете всичкото хубаво, което е било сред Вас и Вашия обичан човек. Трябва единствено да полжите достаъчно количество старания: ни повече, ни по-малко. Всеки дефицит или престарание ще докара до световен неуспех на задачата.
Телец
Телците през днешния ден могат да се похвалят с извънредно безгрешна вътрешен глас. На всеки въпрос от серията „ какво е било, какво ще бъде и с какво ще се успокои сърцето ни ”, сте подготвени да дадете гръмотевичен и прецизен отговор, само че единствено при положение, че това не се отнася персонално до Вас. Ще раздавате отлични препоръки на всички искащи ( а в случай че би трябвало да сме точни – и на нежелаещите), само че не знаете по какъв начин да решите личните си проблеми. Всъщност всичко е доста просто - през днешния ден нищо не се постанова да разрешавате. Заемете се с нещо радостно.

Близнаци
Изхвърлете от главата си безусловно всичко, което не се отнася до фамилията. Даже сянката на мисъл за работа или, което е по-страшно – за вечер, прекарана в тясна другарска компания и в отсъствието на брачна половинка, ще бъдат осъдени неотложно и безпощадно. Не е желателно да рискувате.

Рак
От време на време всеки от нас получава опция да се окаже в светлината на прожекторите, изключително що се отнася до връзките. Става въпрос да започнете, прекратите или да ги изведете на кардинално ново, съществено равнище. Сега е настъпил Ваш ред, а Вие несъмнено ще извлечете оптималната изгода от този късмет. Добрите вести се заключават в това. Че няколко благоразумни небесни светила остават нащрек, и ще са повече от щастливи, в случай че съумеят да Ви окажат поддръжка. За всичко, което би трябвало да извършите, се вслушвайте в личната си вътрешен глас.

Лъв
Опитайте се да станете такива, каквито сте били в оня ден и час, когато във Вас са се влюбили. Това ще Ви помогне още веднъж да преживеете всички усеща, които тогава са нахлули у Вас, да оцените станалите промени, както и смисъла на Вашия обичан човек в живота ви... А и просто като опит е забавно!

Дева
Изглежда в светския календар се означават повече събития, в сравнение с в действителност сте в положение да посетите. Е, в случай че се окаже, че не сте изключително спестовни във връзка с времето, което в действителност е свойствено за Вас... При това не се опитвайте да надскочите себе си. Различни предложения ще Ви засипват през целия ден, и на процедура ще се наложи да отделите няколко часа за най-интригуващите.

Везни
Ситуацията бавно се стабилизира, нещата вървят към оправяне, само че ще се наложи да се помирите с краткотрайните финансови компликации. Бъдете доста внимателни! Опитвайки се да укрепите своите позиции, защото пилеете повече, в сравнение с получавате. За вниманието Ви са почтени единствено най-надеждните планове, желателно - утвърдени от някой от хората, на чието мнение държите и на който се доверявате. Сега към този момент ще можете да се оправите с аргументите за персоналните си проблеми, и да разберете къде са техните корени. Само че не би трябвало да бързате с избора на метод за тяхното решение. Склонни сте да надценявате своите сили и опциите на останалите. Изчакайте малко, и удобното стичане на събитията ще облекчи Вашата задача.

Скорпион
Събитията през това денонощие ще Ви донесат преди всичко пшриятни прекарвания. През това време ще имате опция да удовлетворите доста от своите естествени потребности, а също и редица прищевки и мечти.. Смело можете да търсите помощ от обкръжаващите, без значение каква – психическа, финансова или юридическа. Ако сте родени през октомври, може да станете прекомерно привързани към удобствата, мързеливи и капризни. Това е очевидно несъответствуващ миг за нови инициативи. Прекарайте този ден по този начин, както Ви се харесва.

Стрелец
Бъдете деликатни! В този ден конкурентната битка ще се обостри, а Вашите неотдавнашни съдружници ненадейно може да се окажат от другата страна на барикадата. Желателно е да разчитате единствено на своите сили, изключително в случай че става дума за решение на значими въпрои, свързани с дълготрайно обмисляне. Настроени сте за другарство и по тази причина денят ще бъде великодушен на контакти и забавни срещи. Помнете, че на запознанствата от през днешния ден не би трябвало да се отдава голамо значение - те са мимолетни, колкото и да са приятни.

Козирог
Днес ще Ви бъде тъжно и самотно, без значение от непрекъснатото наличие на Вашия обичан човек до Вас, въображаемо или физически. При всички случаи той не може да облекчи Вашата душевна болежка, изключително в случай че и сами не решите да му помогнете по някакъв метод.

Водолей
Помогнете на своя обичан човек в неговите работи, даже и той да не Ви е молил за това. Разбира се, не би трябвало да го пъдите от работното място и да изпълнявате всички негови отговорности. Само че в случай че внезапно узнаете такава информация, която би Ви била полезна( а в този момент вероятността за това е прекомерно голяма), би трябвало неотложно да му я съобщите. Ще Ви бъдат признателни.

Риби
Денят дава обещание да бъде доста сполучлив и прелестен. Интуитивно ще чувствате, какво би трябвало да извършите, та и на другите да не навредите, и своята цел да постигнете. Вие не просто плувате по течението, а следвате личния си път. А пък обстоятелството, че за това не се постанова да полагате каквито и да било старания, се оказва просто приятна изненада. Днешният ден е доста подобаващ за другарство, и всички срещи на процедура ще се окажат доста приятни. Няма подобен човек, с който не бихте могли да намерите общ език. Интересното е, че всяко мимолетно запознанство може да прерастне в нещо огромно, стига единствено да поискате това.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР