Овен През този ден ще имате блестящи идеи, но те

...
Овен През този ден ще имате блестящи идеи, но те
Коментари Харесай

Четири зодии със страхотни шансове днес, върви им във всичко

Овен

През този ден ще имате блестящи хрумвания, само че те ще са свързани с работата ви. Ако концепцията да поработите в събота ви носи разтуха – действайте.

Телец

Денят не е подобаващ за изясняването на връзки. Малък спор може да прерасне в противен скандал, тъй че най-добре сдържайте страстите си.

Близнаци

През този ден дисциплината ще ви е на такова равнище, че като нищо може да спретнете един бърз ободрителен ремонт вкъщи.

Рак

През този ден ще ви върви в разногласията и изясняването на връзките. Ако таите нещо прекомерно мощно в този момент е моментът да дадете воля на възприятията си.

Лъв

Изберете си активност по ваш усет и не позволявайте на никого даже да се опита да промени проектите ви. Този ден е единствено за вас.

Дева

Денят е подобаващ за организирането на изненадващо празненство за половинката ви. Трябват ви единствено балони, свещи и вино.

Везни

Направете по този начин, че да прекарате деня в обичаните си занимания и отвън деня. Оставането у дома може да изостри връзките ви с колегата.

Скорпион

През този ден изберете умерено занятие, което да не провокира мощни страсти у вас. Вечерта най-добре останете вкъщи.

Стрелец

Не се сърдете на другите, че не одобряват концепциите ви незабавно. Нужно е време, с цел да може да ви схванат.

Козирог

Тази събота ще имате гениални хрумвания. Включете фамилията в активността ви, до колкото е допустимо, с цел да няма ядосани.

Водолей

Денят е подобаващ за учене, четене, пробвате на нещо ново. В разногласията обаче няма да ви върви, тъй че не се заемайте с тях.

Риби

С каквото и да се захванете през днешния ден ще ви върви като по вода. Бъдете уверени в себе си и пробвайте силите си в ново начинание, за което от дълго време мислите.

аctualno.com
тагове хороскоп късмет зодия
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР