Овен През този ден партньора или началника може да са

...
Овен През този ден партньора или началника може да са
Коментари Харесай

Дева: Предстои ви много спокоен и приятен ден, Скорпион: Не форсирайте днес събитията

Овен
През този ден колегата или началника може да са в неприятно въодушевление, заради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за шерване на нови оферти, да се изявявате пред необятна публика, или да се отчитате пред началника си. Не се предлага бракосъчетание, изясняване на връзките с родителите, да сключвате публични споразумения (особено дългосрочни), както и да водите договаряния с адвокати, юристи, купувачи и застрахователни сътрудници. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно правилно.

Телец
Във въздуха несъмнено витае мощна сила, обкръжаваща връзките. В нея има и романтика, и флирт, и хвалебствие. Дърдоренетео сред Вас и избран сътрудник в работата, безспорно бият върха! Леко не Ви доближава фамозната Ви професионална нравственос, само че това с триумф може да бъде казано и за всички останали.

Близнаци
През целия ден Вашият обичан човек ще се майтапи с Вас, и то по много афектиран метод. Ще се наложи или да търпите това, изпитвайки дори и наслаждение, или почтено да му признаете, че подобен тип другарство не Ви е по усета. Най добре е, да не довеждате обстановката до краен лимит.

Рак
Помислете, за какво не Ви харесва у Вашия човек тази или онази линия. Може би с нея изцяло може да се помирите, в случай че им сложите друго наименование?... Например не плямпало, а обшителност; не измамник, а мечтател. Днес е удобен ден за опити и самовнушения. Опитайте!

Лъв
Там, където другите скучаят, пред Вас се открива шир за творчество. Възможно е да разнообразите утрото си, слушайки аудиоуроци „ Научете италиански за три седмици ”. Или ще забележите, че оранжевите връзки очевидно освежават старите Ви маратонки. Или пък ще изрисувате сивата клавиатура на каренца, възползвайки се от аления лак за нокти? Да, с Вас е радостно и по този въпрос просто не може да има две отзиви. И не е допустимо да Ви се попречи, да прекарате чудесно времето си!

Дева
Добрата вест се заключава в това, че Ви следва доста спокоен и прелестен ден. Лошата вест е, че това няма да продължи постоянно, и надали ще можете да извършите доста. При изискване, че се помирите с неговата непроизводителност, ще можете да се избавите от всяко задължение, което биха Ви стоварили. Дайте си сметка, че през днешния ден не би могло да разчитате на какъвто и да било триумф. В последна сметка, това е дребна отмора в графика и не би провокирала изключително безпокойствие у който и да било.

Везни
Очаквайте помощ от своя обичан човек през днешния ден, без значение от това, дали сте му я желали, или не. Възможно е, по- положителната помощ да би било просто да не Ви пречи, само че той очевидно ще се придържа към друга позиция, и ще се пробва всичко да прави по този начин, че да Ви бъде по- леко...

Скорпион
Не форсирайте през днешния ден събитията в персоналния си живот, даже това прекомерно доста да Ви се желае. Постарайте се за на никое място да не бързате, умерено да плувате по течението и да се наслаждавата на всички удоволствия на живота, които може да Ви даде той този ден, а също и Вашият обичан човек.

Стрелец
Подходящ ден за договаряния, срещи с евентуални сътрудници, а също и с авторитетни хора, способни да поддържат започнатото от Вас. Днес може да убедите който си желаете в своята справедливост, като не полагате за това съществени старания. Умението да взимате решения ще Ви бъде много потребно, когато се сблъскате лице с лице с недоброжелателите. Тогава те под паника ще избягат от мястото на срещата. Този ден е извънредно подобаващ за проявление на самодейност в персоналните връзки, и това ще е от изгода. Ако пък сте в развой на търсене на своята „ половинка ”, бъдете подготвени за съдбоносна среща.

Козирог
Денят ще е прекрасен, само че единствено в случай че сте подготвени да предприемете решителни дейности и да се потрудите за популярност. Очаква Ви нелека, само че доста значима победа. Не би трябвало да отделяте огромно внимание на дреболиите. Днес би трябвало да се заниимавате със обилни и огромни неща. Освен това е подобаващ ден за събеседване и срещи, на които няма да Ви е мъчно да извършите положително усещане. По начало сте рационални и не „ губите ” елементарно рлавата си, само че доста елементарно може да се породи сантиментална обвързаност. Не би трябвало да се безпокоите: новите връзки ще бъдат удачни и хармонични.

Водолей
Денят е удобен за развиване на любовните връзки. Днес са евентуални нови запознанстева, които може и да доведат до сантиментални връзки. Може да получите безценен и прелестен подарък от прочут човек. В работата може да сключите договорка с авторитетни и опитни хора. Изпробвайте нови хрумвания и се стремете към преобразования в областта на работата. Общуването с обкръжаващите ще Ви носи единствено приятни страсти.

Риби
Днес ще мислите автентично и нетривиално. Това ще Ви разреши да взимате бързи и непредвидени решения. А и напълно не е наложително, те да бъдат верни! Хубаво би било, в случай че Вашия обичан човек Ви бъде дребна „ спирачка ” и да Ви е критик в интерес на здравия разсъдък.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР