Овен През този ден партньора или началника може да са

...
Овен През този ден партньора или началника може да са
Коментари Харесай

Стрелец: Този ден обещава да бъде доста напрегнат

Овен
През този ден колегата или началника може да са в неприятно въодушевление, заради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за шерване на нови оферти, да се изявявате пред необятна публика, или да се отчитате пред началника си. Не се предлага бракосъчетание, изясняване на връзките с родителите, да сключвате публични споразумения (особено дългосрочни), както и да водите договаряния с адвокати, юристи, купувачи и застрахователни сътрудници. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно правилно.

Телец
Денят е много спорен, обвързван с тествания за „ надеждност ” и инспекция за издръжливост на възприятията. Трябва да се каже, че можете да се справите с всички компликации, в случай че не загубите увереността в себе си, и удържите доста значима победа. Бъдете подготвени за промени в привичния Ви метод на живот и естествения ход на събитията. Вероятно ще получите премия за тогавашни (отдавнашни ) заслуги. Ако сте заети с някакви огромни и комплицирани работи, запасете се с самообладание. Това не е денят, в който може да се реализиран колосални резултати, правейки един обезверен напор. Постоянните старания и увереното придвижване напред ще Ви оказват помощ да постигнете мечтаното.

Близнаци
Днес може да си спомните с какво са се занимавали античните жреци в египетските храмове, да вземем за пример! И най- добре ще е. да ги последвате и да погледате звездите! Звездното небе доста ще ви успокои, сближи и настрои към сантиментални мисли за прелестното. За тази цел може дори да си организирате и посещаване в Планетариум.

Рак
За Вашия знак през днешния ден най- продуктивното време е началото на деня. Затова с всичко наложително оптайте да се справите, до момента в който е още рано.След това си направете проект, по какъв начин ще прекарате вечерта и най- към този момент къде. Не мислете за работата, тъй като в случай че оцените „ мащаба на бедствието ”, няма да сте удовлетворени от свършеното. И не се ядосвайте със свекървата или тъщата - те са належащо зло...

Лъв
Внимавайте в връзките с другите трима. Днес и на следващия ден не правете аборти, въздържайте се от рискови инициативи, щадете очите и сърцето. Добре е да има натоварвания, само че всичко да е в норма. Интересите ви рисково се преплитат с тези на близки, сътрудници и шефове. За всичко би трябвало много да се потрудите, да намерите място и време. Сексът е причина за нападки, отивате към изневери и неуместни положения. Завладяват ви мании и депресии.

Дева
Днес Вашата прочувствена сензитивност евентуално е прекомерно обострена, и Вие има възможност да попаднете във краткотрайна фаза на срамежливост. Затова в случай че сте уверени, че някой деликатно поглежда към Вас, убедете се, че не стоите под часовник. Чувствата и мислите на другите хора ще бъдат за Вас явни, само че не би трябвало да въздействат на това, което чувствате или мислите. Абстрахирайте се от страничното въздействие - концентрирайте се върху това, което най-вече Ви интересува. Към общуването ще можете да се върнете по-късно

Везни
Постарайте се през днешния ден да избегнете натрупването на несвършена работа. Неочаквано повикване от началството може да попречи за реализиране на персоналните Ви проекти. В фамилните връзки може да вършиме всичко, което Ви се прииска. Най-важното е, да не допускате глупави неточности. Планирайте взаимен отдих, тъй като от дълго време е трябвало да извършите това. Внимателно проверете положението на своите финанси, а това се отнася и до въпросите за прилагане на заем. Препоръката на звездите е, изобщо да се въздържите да го взимате, а да изчакате по-добро време. Има верочтност да получите безценен подарък.

Скорпион
Събитията през това денонощие ще Ви донесат преди всичко пшриятни прекарвания. През това време ще имате опция да удовлетворите доста от своите естествени потребности, а също и редица прищевки и мечти.. Смело можете да търсите помощ от обкръжаващите, без значение каква – психическа, финансова или юридическа. Ако сте родени през октомври, може да станете прекомерно привързани към удобствата, мързеливи и капризни. Това е очевидно несъответствуващ миг за нови инициативи. Прекарайте този ден по този начин, както Ви се харесва.

Стрелец
Този ден дава обещание да бъде много под напрежение. Ако все- отново съумеете да отделите няколко минути, с цел да извършите някому комплимент, може да смятате, че днешната Ви норма за персонален живот е към този момент изчерпана. Всичкото си останало време ще се наложи да разпределите за много на брой, по- малко сантиментални занимания.

Козирог
Най-сложният стадий в работата и взаимоотношенията е минал. За страдание не може да се каже, че изцяло контролирате обстановката! В същото време не можете еднолично да се разпореждате с материалните запаси и да планирате по-нататъшните дейности, а за тази цел ще имате потребност от непозната поддръжка. По въпросите от професионален, настоятелен и индустриален темперамент, имате опция да прибегнете до помощта на предходни помощници, които са истински и надарени експерти. Отделете внимание на своите родители и им засвидетелствайте почитание за техния опит и престиж.

Водолей
Много хора намират електронните устройства за задоволително дразнещи. Разбира се, не всички, а единствено тези, които пищят, звънят или вибрират в най-неподходящия миг и то със строго избрана цел: да им попречат да създадат това, с което са заети сега. Даже и Вие, като представител на знака, обожаващ електронното съоръжение, може да изпитвате сходни усеща. И през днешния ден ли? Не, тъй като на другия завършек на проводника може да се окаже индивида, от който от дълго време сте чакали да получите някаква новина.

Риби
Днес ще Ви бъде ярко и топло на душата единствено от това, че на света има един човек, който обичате. Не е толкоз значимо, дали Ви се дава отговор с реципрочност - просто ще изживеете един ден, изпълнен с усеща. А повече не е нужно.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР