Овен През този ден партньора или началника може да са

...
Овен През този ден партньора или началника може да са
Коментари Харесай

Хороскоп за 25 май: Кошмарен ден за 3 зодии

Овен
През този ден колегата или началника може да са в неприятно въодушевление, заради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви.
Не е най-подходящото време за шерване на нови оферти, да се изявявате пред необятна публика, или да се отчитате пред началника си.
Не се предлага бракосъчетание, изясняване на връзките с родителите, да сключвате публични споразумения (особено дългосрочни), както и да водите договаряния с адвокати, юристи, купувачи и застрахователни сътрудници. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно правилно.

Телец
Днес Вашият обичан човек ще стартира да се държи непристойно, извънредно и ненадейно. За Вас ще остане единствено да се чудите кое от къде се е взело и по какъв начин да се помирите с това или това.
Или може би обстановката толкоз ще Ви хареса, че ще се влюбите в него дефинитивно и окончателно.

Близнаци
Дали ще Ви бъде удобно от това или не - няма значение, само че през идващите няколко дни ще се окажете в центъра на вниманието. По-добре се примирете с този факт и подгответе и своя обичан човек.
Ако той се движи задоволително покрай Вас, може и да успее да „ хване” и за себе си малко от светлината на прожекторите. Ако би трябвало да сме почтени, има и по-приятни неща от възхищението на тълпи поклонници.
Изглежда вие двамата нямате различен избор, с изключение на да затегнете коланите и да се усмихвате по-широко.

Рак
Днес би трябвало да сте подготвени за рецензия. Предстои Ви да чуете не малко неприятни забележки. Ръководството е настроено към Вас напълно не благосклонно, тъй че не би трябвало да се впечатлявате, че всички Ваши неточности ще бъдат видяни и оценени, а някои от тях може да повлекат след себе си и съществено финансово наказване.
Затова пък в връзките с околните проблем няма да има: през днешния ден ще се наслаждавате на всяка минутка, прекарана в компанията ма скъпите хора. Това е отличен ден за развлечения, разходки и деен отдих.

Лъв
Върнете се във водовъртежа на събитията и запретвайте ръкави. Ще би трябвало пламенно да се заемете с работа, с цел да помогнете на останалите. Трябва да станете пълководец на играта, заслужен за удивление.
Дори и да не сте във екстаз от вероятностите да отложите своята ;лична работа, ще се наложи да поставите общата цел пред Вашата лична. В края на краищата всички Ваши жертви ще надделеят над възприятието за нужда, а от това ще придобиете по-голяма убеденост в себе си.

Дева
Към решаването на всевъзможни финансови въпроси е желателно да методите съществено. Откажете се от разточителността, безстопанствеността и от ненужните придобивки.
Ще се откажете в печелившо състояние, в случай че умеете икономично да боравите със своите наличия и другите запаси. Възможно е по това време да Ви помогне остарялата тествана система за ръководство на ресурсите, която сте изработвали месеци, дори и години.
Не е изключено да се наложи да ползвате движимости, които са били в приложимост –стари, изпочупени и нуждаещи се от корекция или разчистване.

Везни
Денят е удобен за работа, която още през днешния ден ще донесе триумф и самопризнание от страна на Вашите сътрудници. Задълженията си ще изпълнявате леко, а нужния съвет ще Ви даде другар, който е малко по- възрастен от Вас.
Вслушвайте се в препоръките на мъдрите хора, а също и прилагайте нови хрумвания във всекидневната работа, и използвайте фантазията си. В сантиментално отношение е вероятен диалог, който да Ви разреши, връзките Ви да преминат на по- високо равнище.

Скорпион
Желанието на Вашия обичан човек за този ден ще бъде, да Ви се възхищава на всяка дума, деяние и дори придвижване на мисълта, а това ще Ви радва и нервира по едно и също време.
Впрочем, ще Ви се наложи независимо да изчислявате пропорциите на тези усеща. А и да си вършиме заключения - също.

Стрелец
Днес ще очаровате някого от пръв взор. И дори ненадейно и за себе си, само че за сметка на това - напълно осезаемо за обекта на Вашето влияние.
На процедура резултатът ще бъде жалък освен за Вашата съвест, само че и за Вашите нерви, само че очарованият представител на противоположния пол дълго и упорито ще Ви умолява, да му дадете още един късмет.

Козирог
На Вашия обичан човек в този момент ще е мъчно да се оправи със себе си и да реши, какво тъкмо не ми доближава в този живот за цялостно и безусловно благополучие. Възможно е резултатът от сходни мисли да стане мотив за много сериозен спор с Вас, само че това би трябвало просто да се преживее...

Водолей
Не би трябвало да се обиждате през днешния ден на своята половинка, даже и да прави напълно неприемливи неща. Целта му ще е да Ви достави наслаждение, да Ви направи щастливи и да Ви накара да се усмихнете. Дайте си сметка, че в основата на отрицателното му държание, са в действителност положителни планове.

Риби
Най-добрата импровизация е тази, която подробно е отрепетирана. Днес това предписание е в цялостна мощ за Вас. Спонтанните решения няма да оказват помощ за възстановяване на Вашия персонален живот. Затова звездите предлагат, деликатно да обмисляте всичко, и да действате по авансово направения проект.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР