Овен През този ден оставете големите съмнения и подозрителност. Те

...
Овен През този ден оставете големите съмнения и подозрителност. Те
Коментари Харесай

Две зодии се събират с приятели, 3 - решават проблеми

Овен През този ден оставете огромните подозрения и недоверчивост. Те с нищо няма да ви оказват помощ. По-скоро бихте обидили индивида, в който се съмнявате.

Телец Денят ще ви даде доста благоприятни условия за качествено другарство с забавни хора. Не пропускайте шанса си да затвърдите значими връзки.

Близнаци Тази неделя ще имате опцията да наваксате пропуснатото в отношението с обичани и близки хора. Не се колебайте да се отблагодарите и извините на който би трябвало.

Рак Предстоят ви доста моменти за разтуха. Помислете дали не пропускате нещо значимо, което да кажете на обичания си човек. Бъдете великодушни на думи и на каузи.

Лъв През този ден не се изкушавайте да влизате в злословия и интриги. Може да ви се коства, че сте водещи в разногласието, само че обстановката се трансформира.

Дева Това е ден, в който да издигнете заниманието в фетиш. Забравете за почистване или готвене и започнете да се наслаждавате на живота.

Везни Това е ден, в който изкуството ще ви донесе същинска приятност и утешение. Ако ви се пее - пейте, правете каквото ви душа желае и не се ограничавайте.

Скорпион През този ден е доста евентуално оптимизмът ви да е допълнително. Няма неприятно, изключително в случай че решите да раздадете от него на други хора.

Стрелец Това е ден, който да посветите на приятелите ви, изключително в случай че не сте ги виждали от дълго време. Очаква ви ден, който ще ви топли, като благ спомен в бъдеще.

Козирог Днес от вас ще се изисква да се изправите с проблемите за решение очи в очи. Бъдете смели и неотстъпчиви от истината и положителните планове.

Водолей През този ден бъдете оптимално открити. Искреността ви ще впечатли мнозина и ще спечелите доста съидейници и правилни другари.

Риби Това е ден, в който ще спечелите борба и значим съдружник на ваша страна. Не отхвърляйте помощ и поддръжка, бъдете себе си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР