Овен През този ден не се колебайте да въздадете правосъдие,

...
Овен През този ден не се колебайте да въздадете правосъдие,
Коментари Харесай

Хороскоп за 28 декември: Съдбата ще зарадва тези 3 зодии

Овен
През този ден не се колебайте да въздадете правораздаване, там където е належащо. За тази ви постъпка обаче не очаквайте похвали овации.

Телец
През този ден ще преживеете щастието от блага постъпка от страна на човек, за който не сте предполагали, че е кадърен на сходно нещо. Чудесата се случват.

Близнаци
През този ден не бъдете прекомерно скептични към положителните хрумвания на другите. Оставете се да бъдете водени. Ще ви хареса.

Рак
Това е ден, в който да имате повече религия в качествата си. Интуицията, взаимно с уменията ви ще създадат чудеса.

Лъв
През този ден не си позволявайте да се тровите с негативни усеща към който и да било. Наложете си да вярвате в положителното.

Дева
През този ден не се оплаквайте, че ви е скучно. В последна сметка от нас зависи по какъв начин тъкмо ще протича денят ни.

Везни
През този ден очаквайте новина от остарял другар. Ще си припомните щастливи мигове от предишното. Изживейте ги още веднъж.

Скорпион
През този ден може да ви домъчнее доста за даден човек, с който не сте се разделили по най-хубавия метод. Не се колебайте да извършите първата крачка към него.

Стрелец
Това е ден, в който да не се колебайте да бъдете разнообразни. Нетипичното не значи нещо неприятно. Опитайте.

Козирог
Днес ще може да се уверите в лоялността на ваш непосредствен човек. Помислете по какъв начин да му се отблагодарите по същия метод.

Водолей
През този ден ще имате подарък слово да се разберете с който и да било. Не пропускайте тази опция да спечелите нови другари.
Риби
През този ден ви чака осъществяването на доста отговорности. Започнете с най-неприятните и останалите ще ви се видят ария.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР